Waldemar Talar Opublikowano 7 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 Szerdecznie witam i gorąco pozdrawiam po dośc długiej i nie oczekiwanej przerwie wszystkich zainteresowanych tym portalem. Waldemar Talar
Luthien_Alcarin Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 nareszcie org sprawny - też tęskniłam-co by nie było:P
Ewa_Kos Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 Ja też, bardzo :))) Cieszę się, że jest! Pozdrawiam wszystkich! EK
Marlett Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 Witam!!! Prawdopodobnie będą zmiany na Forum. Ale ważne że już działa:))))))) PozdrawiaM>
pathe Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 no właśnie a dlaczego nie działało?
Patryk_Nikodem Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oprogramowanie powiadasz? ciekawe
BlackSoul Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 Dzięki Bogu wszystko znów sprawne :D:D:D:D Hmmmm zmiany powiadasz , a można wiedzieć jakie ? ?? ? ?? ? Pozdrawiam wszystkich :]
zak stanisława Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 choinka, nawet sobie nie wyobrażacie jak ja TĘSKINIŁAM>>>>> za wami kochani, NARESZCIE! rodzina w komplecie? całuję i pozdrawiam zycząc jak najlepszych wierszy! /Stanisława
Beenie M Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 Nareeeeszcie ... i ja tęskniłam, bardzo. Błąkałam się po różnych forach, przypatrując się poczynaniom różnych poetów (spotkałam kilkoro znajomych z nicka), ale tęsknota do Was i do tej zieleni była silniejsza. Pozdrawiam ciepło wszystkich
ot i anka Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 w końcu stare śmiecie, choć muszę powiedzieć ,że już się zdążyłam gdzie indziej zadomowić...ale nie ma to jak orgia:D
John_Maria_S. Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 Jak Beenie ze Stasią coś napiszą to...łezka się kręci. P.s. Ja również spotkałem paru zdrajców na różnych linkach( nie będę wymieniał ich nicków )...ale przyjdzie czas i ...rozliczymy ich. Na pohybel im!
Henryk_Jakowiec Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 Dołączam do grona i pozdrawiam Jot-ha-48
vacker_flickan Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pehapy poszły na piwo?:D
ula Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 dzień w dzień lookałam na forum i mnie żółć normalnie zalewała, jak widziałam AWARIA, ZAPRASZAMY NIEBAWEM. To były ciężkie chwile. Smutno mi było bez kwasu, innym razem karmelu lejącego się z niektórych komentarzy i ogólnie bez Was, zgredki. Witojta.
Espena_Sway Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 tęskniłam, podobnie jak Wy. nareszcie :) pozdr. Espena Sway :)
Agnes Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 też zaglądałam - ale pewnie z przyzwyczajenia. i bałam się utraty. a w momencie kiedy już się z tym pogodziłam, ruszyło. nie macie sumienia. pozdr. a
Dorma Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 Dopiero teraz się skapnęłam, że forum działa. O ile dobrze pamiętam miało być od 12.11., ale im szybciej tym lepiej. Przez ostatni tydzień juz przestałam zaglądać i tak przegapiłam wielkie otwarcie:). Też sie błąkałam po różnych forach. Nie miałam co robić rano w pracy zanim przyjdzie szef. Czułam taką pustkę. No, ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Dzięki temu odkryłam bloga Fanaberki :)
Rekomendowane odpowiedzi