Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 juppiiiiiii wracają w chwale tele sfor i teo door będą pożerać od jutra licealistyczne cichodajki i chłopców cwanych z centralu pecunia non olet zupą w środku nocy klinika chirurgii plastycznej szewc dratwa nachętniej handluje kopalinami typu tarnobrzeg na szczęście bar(m)anów nie brakuje więc sobie wkręć śrubkę w dupkę numer pięć wanda siedzi w essen ma deratyzację zionąć ogniem czy umyć uszy? [sub]Tekst był edytowany przez Mirosław Serocki dnia 10-02-2004 13:38.[/sub]
e-m-e-m Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 znaczy się spór o uniwersalia ! :) pozdrawiam
Trefnis Mazowiecki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Wielkie sorki... ale....? :o(
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale co?
Trefnis Mazowiecki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ...ale, czegoś mi brakuje albo czegoś za dużo aby się zachwycić, mimo, że czyta sie nieźle :o|
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mi niczego nie brakuje. Prawie niczego. Nie mam szans na prywatny odrzutowiec :) Ech... ten kult blatu
Trefnis Mazowiecki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Panie OJeju czy jak Cię tam. Nie jestem zachwycony wierszem ale Pańska ocena niema się nijak do wiersza nie ma częstochowy bo niema rymu. Czy Pan to w ogóle wie co pisze? Przepraszam autora wiersza,że się wtrąciłem. Pozdrawiam i życzę powodzenia w następnych wejściach.
Dorma Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hehehehehehehe Panie Oyey...To ja tak zawsze mowie..Ukradl mi pan tekst
agnieszka puczynska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 hehe, Mirku, za ten cynizm (bardzo prawdziwie brzmiący)masz ode mnie duuuuuuuużego buziaka:))))))) pozdrawiam, aga
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O kurcze... teraz co? samouwielbienie czy samozapłon? :) Jeszcze jedno Gdzie?
seweryna żuryńska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 z zębem napisane bacikiem pociągnięte co prawda, można jeszcze zamknąć oczy, ale... i tak za wiele i na wiele przymykamy a ryjki pod dom i w dom... gratuluję seweryna
Dotyk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 joł:))) a chirurgii przez dwa ii:)))) "sobie wkręć śrubkę w dupkę numer pięć wanda siedzi w essen ma deratyzację " - no czego odnosi się nr %??:))) "zionąć ogniem czy umyć uszy? " - odpowiadam na zadane pytanie: i to i to:)) Mirka
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sie wymondrza :) No ale jako jedyna zauważyłaś, więc wniosek może być tylko jeden :) Numer odnosi się do... co komu wygodniej. Jeżeli ktoś ma tyle egzemplarzy zapasowych - dlaczego nie? Pozdr.
Aneta Paradysz Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Jakbym czytała Muńka ...:) Pozdrawiam Aneta
Klaudiusz Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pani się sugeruje wynikami sondy, a być może jedynym na ten wiersz oddanym był pani głos.... ale wiersz naprawdę dobry, też lubię takie pisanie
Klaudiusz Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ehm, nie mialem intencji kogokolwiek zaczepiać, molestować itp., jeśli panią uraziłem - przepraszam, chociaż nie rozumiem tak gwałtownej reakcji -czepiałem sie wiarygodności sondy, nie Pani....
Rekomendowane odpowiedzi