Ewa_Kos Opublikowano 18 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 przyszłam. co jakiś czas przychodzę pobyć z tobą i wypełnić pustkę coś tylko moje tu jest pochowane nie zdążyłam cię poznać - szybko oddałaś ciężar dobrym ludziom a ja ci kwiaty na mogiłę parzyste nie spotkamy się - czas twój uleciał mój też ucieka - obca dla mnie byłaś jednak bardzo bliska i znowu przyjdę
zak stanisława Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 Ewo, miałaś rację kiedy mówiłąś że docenimy matkę jak jej zabraknie, przekonuję się o tym na każdym kroku, serce pęka mi z żąlu nad sobą ze nie mogę juz powiedzieć do Niej, pożalić sie wykrzyczeć Jej swój ból i samotność, w domu we dwoje, och Ewo łzy mi zasłaniają obraz i litery to bardzo boli, BARDZO! rozumiem twój wiersz jak NIKT! całujępa!
Ewa_Kos Opublikowano 18 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 Dzięki za bycie - wiesz to jest o matce, która tylko urodziła i tyle... Peelka czuje się córką i chodzi do niej, bo tyle może zrobić. Pozdrawiam serdecznie:))) EK
Marlett Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 Zaduma po odejści bliskiej osoby. Żal ,którego nie można opisać do końca i nie da się go uniknąć. PozdrawiaM.
Ewa_Kos Opublikowano 18 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za zagląd - dobrze być razem.Pozdrawiam serdecznie:)) EK
Stefan_Rewiński Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Peelka ma rację i ładnie ją wykłada. Serdecznie.
Fanaberka Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 Pomyślałam, że wiersz delikatny i że zazwyczaj jesteś twardsza w pisaniu. W drugiej zwrotce zrozumiałam co i jak. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Myślę, że nie tylko ciężar, ale i spory kawał skrzydeł. Pozdrawiam :-)
Ewa_Kos Opublikowano 18 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 Fanaberko serdecznie dziękuję za zagląd - widzisz noszę w sobie ten kolec i się go nie pozbędę. Serdecznie pozdrawiam :))) Buźka! EK
Ewa_Kos Opublikowano 18 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Peelka ma rację i ładnie ją wykłada. Serdecznie. Dziękuję serdecznie za ciepło. Pozdrawiam jesiennie:))) EK
Eugen De Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 Ewo, bez komentarza. Gratuluje. Pozdrawiam.
Ewa_Kos Opublikowano 19 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Poważnie? Bardzom rada.Dziękuję i pozdrawiam serdecznie:))) EK
Rekomendowane odpowiedzi