HAYQ Opublikowano 17 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 Rumun o imieniu Vlad (...) wbijał gwoździe w blat Lecz nim nastał finał (...) je pozginał Marko, jego młodszy brat. Który z nich dziś laur osiągnie? Ten, co (...) je wyciągnie.
zak stanisława Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 Znam rumuna zwał się Vlad ale on już przeżył świat, bo okrutnym władcą był siedem wieków temu żył. Nietoperz dracula- praptak
HAYQ Opublikowano 18 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 Ja znałem Dreptaka, co raz był cherlakiem a innym znów razem rycerzem - pijakiem. Bo nie masz w rzeczy samej oraz - pospolitej ni grodu takiego, ni też wsi zabitej... Jako i tatarskiej, nie ma takiej hordy, co by nie poznała Zenka - moczymordy. Bo Zenon miał na imię, (i jak wieść gminna głosi) w niejedną zadymę swe dreptactwo wnosił. Czasem też popadał w paraliż lub rupturę, a innym znów razem był chamem albo gburem. Jednak w żadnej z przygód nie napotkał Vlada, który swym orężem z taką gracją władał. I pewien jestem tego, że Dreptak byłby dumny, czym gwóźdź programu Vlada wbiłby mu do trumny. :)
zak stanisława Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 raczej kołkiem serca środek tak z draculi ostał ino smrodek....
HAYQ Opublikowano 18 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 Chociaż raz już to pisałem Coś Ci wspomnę o Draculi, Więc ulituj się nad ciałem Fana czosnku i cebuli.Wciąż spragniony twoich wdzięków i twej krwi choć jednej kropli marzę, by znów pośród jęków móc dostąpić tych kr(wi)otochwil. Jednak sam nie wyjmę kołka, gdyż na wskroś przebija plechy, trencz, koszulę... no i serce poprzez zgniłej trumny dechy. Rzecz parszywa też, że leżę wśród zgnilizny w dołku płytkim i jak zęby w nocy szczerzę widać plomby i ubytki. Musisz przygnać tu dentystę, lub dentystkę... w kitlu białym, by, nim krew do cna z niej wyssę, udrożniła mi kanały. Strasznie ciąży mi też glina, bo przez szpary na twarz pryska, więc przybywaj, bo zaklinam... Lecterowi dam cię wyssać.
Rekomendowane odpowiedzi