Sebastian_Pietrzak Opublikowano 15 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 w ten sentymentalny wieczór... no nie, na Boga! Kolejny sentymentalny wieczór? lewe oko na panią z reklamy która przepłukuje usta prawe na przeszłość kiedy wymawiałem twój język większego pola widzenia nie posiadam ale lewa dłoń na zdjęciu i to jakby z łaski a gnij sobie w tej twojej miniaturce skoro nie umiesz wyjść poza ramy rzeczywistości jest przerwa przy okazji kochanie czy byś mogła nie kręcić biodrami kiedy próbuję dojrzeć i tak już stracony mecz przestań też ciągle smsić o tym co nieuniknione uniki wychodzą bokiem dziwie się na prawdę że nie czujesz jak ścieram proch ze skroni
PAWEŁ ANDRZEJEWSKI Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 Dobra robota Sebastianie. I nie gniewaj się na mnie LOBO że nie potrafię powstrzymć się od komentarzy ale...poprostu nie potrafię
Sebastian_Pietrzak Opublikowano 16 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 ja sie rzadko gniewam:)
Messalin_Nagietka Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. acz o wierszu nic nie powiem, no może, że to rys wiersza, ale to znasz i rzadko się nie gniewaj z ukłonikiem i pozdrówką MN
Sebastian_Pietrzak Opublikowano 16 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 nie lubię rys więc to na pewno nie rys wiersza:)
Messalin_Nagietka Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a rysik lubisz? a może abbozzo słowne? z ukłonikiem i pozdrówką MN ps. dochodzę do wniosku, nie do tezy, iż nasz świat jest za Rysami, hihihi, ciekawe co przed nimi się znajduje? możech jakiś Eldamar?
Rekomendowane odpowiedzi