Vanaheim Opublikowano 15 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 wiesz jak to boli noce śliskie jak rozpędzony samochód w głuchym szemraniu liści odrywanych od wiosny zaciskam powieki w pięść struny nabrzmiały potem jak żywicą nacięte drzewa i już nie chcę obrazków do których nie da się schować głowy to dziwne te wszystkie światła na balkonach wątpliwości wieczornych postojów smarowane pasztetem słów 4 X 2006
Tali Maciej Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 powstałe w wierszu zbitki słowne odrzucają puenta z pasztetem )-: jakoś tak nie tak jestem na nie pozdrawiam
Espena_Sway Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 może tak Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dla mnie jest nieźle, klimat jesienny, bliski. kilka dopieszczeń i będzie okej. serdeczności Espena Sway :)
ot i anka Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 rozpędzony samochód może być śliski? chyba jezdnia pod nim...albo nawazelinowany:/ jak dla mnie zbyt wtórne to wszystko, nie bardzo mi się to podoba:( pozdrawiam
zak stanisława Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak samo myśłam, to jest do kosza, reszta z podszeptami Espeny, niezła,pozdr ES
ot i anka Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak samo myśłam, to jest do kosza, reszta z podszeptami Espeny, niezła,pozdr ES w końcuś moja matula;p (druga:)))
Veronique Sijka Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 dobór słów - taki że trudno się czyta ale można popracować żeby było dobrze smarowanie pasztetem - ble serdeczności v.
Rekomendowane odpowiedzi