zak stanisława Opublikowano 12 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 jesień mroczna i cicha gadzina skrzydła rozwija wampir północy zagłębia się w ciało wysysając czucia i myśli pustka krąży szelestem drży w liściopadzie
zak stanisława Opublikowano 12 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 .....inspirowany Wierszem Antoniny, której należy się cenzura pozdrawiam ES
macte poema Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 Ostatnie słówko takie oczywiste, że niepotrzebne, lecz całość bardzo piękna. Wyczuwam odrobinę koniecznego dystansu. Pozdrawiam ciepło
Ewa_Kos Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 A ja w życiu nie widziała nietoperza na żywo - mam daleko do jaskiń:)))) Pozdrawiam. EK
zak stanisława Opublikowano 12 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 Ewuś, ja nie mam jaskiń, a nietoperzy u mnie mnogo, krążą nad głowami, włosy chowamy w kaptury, he he, buzka!
zak stanisława Opublikowano 12 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. miłe, miłe czemużby nie, ale ja o tym wielkim co to go panem nocy zwali, czytam właśnie księżkę o onym pt. HISTORYK, bardzo mnie wciągła,no i ten wiersz Antoniny....bużka Joasiu!
zak stanisława Opublikowano 12 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. macte poemo dzięki za słowa zdystansu, ale myślę ze to jest potrzebne, a moze jednak nie?.... nie jestem zdecydowanie uparta pozdrawiam także cieplutko
zak stanisława Opublikowano 12 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 Vlada Palownik- mityczny Drakula....
macte poema Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 Moim zdaniem bez tego ostatniego słówka lepiej. Dobrze, żeby ktoś jeszcze zaopiniował.
Marlett Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dopinam się do M. Poema.PozdrawiaM.
adam sosna Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 widziałem te kochane latające myszki na strychu - spały w dzień widziałem ich wieczorno-nocne polowanie na ćmy szybkie są zwrotne są
zak stanisława Opublikowano 13 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i wcale nie grozne jak straszą mamy swoje dzieci,ze się we włosy wkręcają... pozdr SOsenko, Marlet , Poema, toż usunęłam ostatnie słówko!!! z puenty nie zrezygnuję! wybaczcie...nie byłoby sensu tworzyć wiersza...buziam ES
adam sosna Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 wiersz jest wierszem (ale banał) nietoperz nietoperzem (banan jeszcze większy) ja je lubię
Tomasz_Biela Opublikowano 14 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2006 jesień mroczna cicha gadzina rozwija skrzydła nocny wampir zagłębia się w ciało wysysając czucia i myśli pustka krąży szelestem drży w liściach ////////////////////\\\\\\\\\\\\\ ciekawa refleksja martwego czasu z żyjącą porą roku
zak stanisława Opublikowano 16 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 tak Tomku, to jest włąśnie to! a poprawki są dobre, wiec je biorę pozdr ES
macte poema Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 Kolejna lektura i znów chcę przyciąć. Wiersz się trochę przeobraził i przez wzgląd na poprzednią wersję mam propozycję, by zostawić tylko pierwszą część utworu, bez drugiej króciutkiej i moim zdaniem nie potrzebnej zwrotki (co ona wnosi?). Pozdrawiam
Tomasz_Biela Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cieszy mnie że pomogłem zawsze staram się być na Twoich słowach chociaż ostatnio wiem że się opuściłem ale to też wynika z pewnych i niepewnych... będę zagłądał
Rekomendowane odpowiedzi