Stefan_Rewiński Opublikowano 11 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 wie pani wiesz przepraszam nie wiedziałem wiedziałem może miało być inaczej mówisz dobrze że teraz będziemy z tym z nami może lepiej a gdyby nigdy wcale i byłoby jak dawniej to może jutro dobrze pojutrze
Alicja_Wysocka Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 Stefciu, brzmi jak rozmowa telefoniczna z jednej strony :)
Stefan_Rewiński Opublikowano 11 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 Dobrze Alu, to jest jak piszesz. C.
Ewa_Kos Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 Aaaaa jeśli rozmowa telefon. to tak; ciekawe spojrzenie no, no. Pozdrawiam :))) EK
Marlett Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 Jak na ''pierwszy raz''i tak dużo powiedziane. PozdrawiaM.
Roman Bezet Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A z drugiej strony? śmiech szalony? gorzka łza? ;) Czy nie za szybka amerykanizacja? Chyba, że to "oszybka" :) - z tym "tykaniem"? "być", "mówisz" oraz kilka "i' - można spuścić po drucie ;D wiesz Stephen, ten wiersz to dowód na Wenus i Marsa (gdyby obok postawić coś z serii: "panie rewiński"), i to mi się podoba pzdr. b
Stefan_Rewiński Opublikowano 11 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wszędzie teczki i podsłuchy, dz Ewo. C..
Stefan_Rewiński Opublikowano 11 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No właśnie, muszę uważać, dz, C.
Stefan_Rewiński Opublikowano 11 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A z drugiej strony? śmiech szalony? gorzka łza? ;) Czy nie za szybka amerykanizacja? Chyba, że to "oszybka" :) - z tym "tykaniem"? "być", "mówisz" oraz kilka "i' - można spuścić po drucie ;D wiesz Stephen, ten wiersz to dowód na Wenus i Marsa (gdyby obok postawić coś z serii: "panie rewiński"), i to mi się podoba pzdr. b Romanie, jestes Marsianinem, albo Marsianem, albo Krakusem. Dz. Kłaniam się.
Stefan_Rewiński Opublikowano 11 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A z drugiej strony? śmiech szalony? gorzka łza? ;) Czy nie za szybka amerykanizacja? Chyba, że to "oszybka" :) - z tym "tykaniem"? "być", "mówisz" oraz kilka "i' - można spuścić po drucie ;D wiesz Stephen, ten wiersz to dowód na Wenus i Marsa (gdyby obok postawić coś z serii: "panie rewiński"), i to mi się podoba pzdr. b Spuściłem parę "i" na Twoja odpowiedzialność. Dz.
Oxyvia Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 Ponoć na speszenie i nieśmiałe jąkanie, zatykanie, zacinanie się przy pierwszym razie najlepsze jest wino - to czerwone, oczywista!- albo może też być i szampan. A niektórzy pono stosują tyż jabcoki (znane również pod nazwą: "patykiem pisane"), i to także dobrze im robi. ;-)) PS. Tylko nie mówmy Dormie, ćśśś... :-)
M._Krzywak Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 Mam wrażenie, że zapis z jednej strony dotyka mowy potocznej (i tutaj tkwi siła) - z drugiej - dośc, że tak pwoiem, sprawny warsztat. A temat - sam męczyłem ostatnio podobny - ale sukcesy miałem, hehe... Dobre to je... Pozdrawiam.
Stefan_Rewiński Opublikowano 11 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dz Joasiu za wino. Dormę potraktuję specjalnie, nie jabłcokiem. Heja! Dz. Stefan.
Stefan_Rewiński Opublikowano 11 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie przesadzaj, Michale, dz, pozdrawiam.
Dorma Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) To jednak na Pani?
Dorma Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiesz Stephen, ten wiersz to dowód na Wenus i Marsa pzdr. b Dokładnie o tym sobie pomyślałam. He He ciekawe czy wszyscy faceci gadają tak przez telefon. U mnie tez tak jest. Ja: bla bla bla bla bla bla on tylko: tak... rozumiem... tak...mhm...ok...ja Ciebie też.. :)
Dorma Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dz Joasiu za wino. Dormę potraktuję specjalnie, nie jabłcokiem. Heja! Dz. Stefan. Czuję się niejako wywołana do tablicy. Oxyvio myślałaś, że się nie dowiem o tym spisku? :) Panie stefanie: ja wciąż czekam na to wino, którym chciał mnie Pan przekonać :) Ten PIERWSZY RAZ zawsze boli ..
Stefan_Rewiński Opublikowano 12 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 Mam już wino i odpowiednie opakowanie. Wkrótce wyślę. Nie będzie bolało. Pozdrawiam.
Smok Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 strasznie mu się musiała podobać, skoro był taki stremowany
Roman Bezet Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stephen, do soboty... a o której was się można w Jaworkach spodziewać - bo my jakoś tak ok. 10 zaczniemy toczyć do góry po te sto i więcej kilo ;D pzdr. b PS sory, że tu, ale się śpieszę ;)
Rekomendowane odpowiedzi