macte poema Opublikowano 11 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 Jeżeli jestem z Tobą związany choć trochę więcej, niż mało istotnie mogę Ciebie zdradzić i czuć się podle, czuć się nieznośnie Nim zdecyduję, zwykle pomyślę Tobie bliżniacze zostawiam prawo dajmy sobie w prezencie ciszę wyznanie moje już przebrzmiało Starczy słów kilka - czy piszesz? jak ja wypuszczasz pocztą gołębie wiatr im wskazuje drogę uczucia chowam głeboko we mnie Nie przejmuj sie spraw obrotem w myślach schodzę ku Tobie nie mam nadziei na potem idę po laury w inną, całkiem stronę Zdarzenia na nas spadły tak piękne, bez wątpienia wtedy budziła się moja świadomość nie chcę już tego zmieniać Dziękuję, że byłaś czuła nie odrzucając skromnych zalotów pozwól bym wiersz umieścił wśród ulubionych, moich utworów
macte poema Opublikowano 11 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 Zachęcam do składania komentarzy - z góry dziekuję.
Marlett Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 M. Poema,uczucia robią z nami co chcą. Nie zawsze można ponować nad nimi. Ale zastanawia mnie najbardziej ostatnia strofa,hmm? PozdrawiaM.
macte poema Opublikowano 12 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 Marlett! Sekret tkwi w życzliwym uczuciu, które choć niespełnione, nie domaga się "swojego". Pozdrawiam ciepło wszystkich odwiedzających mnie, pa
zak stanisława Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 czyta się , czyta, lekko, łatwo i przyjemnie wytchnąc po emocjach szukania kandytatów na radnych... he he pozdrawiam ,poema/ES
macte poema Opublikowano 12 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 Tak, zaufanie społeczne to ważna sprawa - trzeba budować. Pozdrawiam Żaczka
Ewa_Kos Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 Bardzo fajnie i lekko się czyta no i klmatu nie brakuje:)))) Pozdrawiam ciepło:))) EK
macte poema Opublikowano 13 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 Dziękuję Ewo za uśmiech i pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi