Espena_Sway Opublikowano 9 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 Zapewne niczego w zamian nie oczekiwałeś, zrzucając pierwszy naskórek. Pod spodem tylko wyselekcjonowane emocje, bez wyraźnego nastawienia na innych. Seria zwycięstw podniosła cię do rangi egotyka. Proszę, nie nastawiaj się na wieczność. Istnieje przecież cała masa innych ewentualności, których nie zdążyłeś jeszcze poznać. Zacznijmy od frazy wprowadzającej w świat horyzontalnych fragmentacji. Przypominam, trójpodział ma istotne znaczenie w interpretowaniu, a określony kolor, świadczy o stanach psychicznych. Powyższe konkluzje, naturalnie, uznajesz za bezpodstawne. Chwilowo przyzwyczajony do pewnych stereotypów zaczynasz uciekać?
Niewierny Tomasz Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 Przeczytałem i pierwsze z czym mi się skojarzyło to "morze północne" Siwczyka, oczywiście to nie zarzut, ale wiersz w podobnym tonie utrzymany, tak mi się wydaje. Dość ciekawa to rzecz. Pozdrawiam
Jerzy Rybak Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 zmęczył mnie ten wiersz
kyo Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 bardzo dobry materiał na równie dobry wiersz, ale przegadujesz Espeno, no kurde daj się przekonać do cięcia - z tych dłużyzn musi coś wynikać a tu takie drążenie, z końcówką przefajnowałaś moim skromnym zdaniem! ale tnij ;) Pozdrawiam
Espena_Sway Opublikowano 9 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tomaszu, przyznaję, że ostatnio trawię List Otwarty tegoż poety, a W państwie środka to mój ulubiony tomik :). dla mnie takie skojarzenia są bardzo pozytywne. dzięki, serdeczności Espena Sway :)
Espena_Sway Opublikowano 9 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to dobrze, bo przynajmniej będziesz dobrze spał serdeczności Espena Sway :)
Espena_Sway Opublikowano 9 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jaśkoo, Ty znowu swoje. co znowu przegadałam? wydawało mi się, że tym razem jest okej chyba coś z nich wynika, mnie się tak wydaje :P co z końcówką jest nie tak? ja również, pozdrawiam Espena Sway :)
kyo Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 Tomek ma racje, za dużo tu Siwczyka. pisz po swojemu, szukaj, pracuj nad stylem i warsztatem. Espeno, ten wiersz można o połowę skrócić i bedzie zachowany przekaz. nie piszę tego z nudów, ale z własnego doświadczenia;) za dużo chcesz i upychasz, a można prościej i na puls dla poezji :) dobranoc :)
Eugen De Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 "Chwilowo przyzwyczajony do pewnych stereotypów zaczynasz uciekać" Espeno, byłbym też za skrótami. Np. z powyższego zdania zostawiłbym tylko: "Przyzwyczajony do stereotypów zaczynasz uciekac"! Pozdrawiam.
Espena_Sway Opublikowano 10 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Eugenku, zobaczy się. w moim zamyśle, tekst miał być rozbudowany. serdeczności Espena Sway :)
fr ashka Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 mnie sie podoba! :) choć on w ogóle nie jest o mnie ani do mnie, ale przemówił (powtórzę innym ;) pozdrawiam, frrr ;)
Espena_Sway Opublikowano 10 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no tak, rozumiem Ciebie. ja się również nie utorzsamiam z tym podmoitem :] serdeczności Espena Sway :)
Espena_Sway Opublikowano 10 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak się nie podoba, to też dobrze. przynajmniej nie jest komercyjny ;) serdeczności Espena Sway :)
zak stanisława Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 dużo długich trudnowymawiających się wyrazów, co do treści to nie zarzucam niczego czego mogłabym zarzucić, pozdrawiam ciepło ES
Espena_Sway Opublikowano 11 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki Stasiu, że czytasz. I, że jesteś serdeczności Espena Sway :)
Espena_Sway Opublikowano 11 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. chodzi o to, że dobrze jak się nie podoba wszystkim, bo takie coś jest podejrzane.
Rekomendowane odpowiedzi