Łukasz Var Bogya de Csepy Opublikowano 9 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 Są dni kiedy płaczę Są dni kiedy się śmieję Są takie, gdy umieram Nie mając blisko ciebie Gdy odeszłaś bez słowa Trzaskając głośno drzwiami W mym sercu ostrze rozgrzane Wyryło Twoje imię - Nie wrócę - I cóż miałem zrobić Gdy nawet łzy tańczące Błyskając nad powieką Nie chciały spłynąć... Rozpacz z powodu bezsilności Zabiła coś we mnie I nie pozwoliła żyć... I tylko krzyk nadziei - Wróć - I imię Twe wymalowane krwią Na pożółkłej tapecie Przypomniało prawdę - Ona już nie wróci - I kiedy zaszło słońce I kiedy zgasły światła Jedno słowo nie dawało zasnąć - Nie - Przed świtaniem jeszcze Myśląc o Tobie napisałem Własną krwią - To nie może być prawda - Nie wróciłaś... I sam pozostałem krwawiąc tak Bez świadomości nocy i dnia Przybliżając o krok tę jedną chwilę Gdy uwolniony od cierpienia Mógłbym odpocząć Umierając... Lecz dzisiaj nawet śmierć Jest przeciwko mnie...
Messalin_Nagietka Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 niechaj żech sądni zerkną czy są dni w których nie płaczę alboć inaczej pod grzywę, z grzywką zacz, na przeciwko ruszaj się Bruno idziemy na ... z ukłonikiem i pozdrówką MN ps. wiersz mnie tylko rozbawił, hihihihihihihihi, sorrrrrry, hihihihihihihihihihi
teraa Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 Pan mi powie co Panem kierowało wklejając tu list po uprzednim przeczytaniu "dla poetów dobrze władajacych piórem"
Łukasz Var Bogya de Csepy Opublikowano 9 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A można spytać co w nim śmiesznego?
seweryna żuryńska Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 witam proszę sobie ten wiersz schować wyjąć za jakieś parę lat zrozumiesz uciechę tych cynicznych prześmiewców, co to już po brzegi w słów zawiłości tylko proszę się nie zrażać i pisać bo niekiedy nieważne, że coś nam nie wychodzi, nawet jeśli ranami prześwituje ważne, ze to głupie serducho coś czuje pozdrawiam seweryna
Dorma Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 To sie nadaje tylko na marną walentynkę. No ale zawsze coś. Moja rada. Prosze popatrzeć jakich banalnych słów i zwrotów Pan urzywa i postarać się zamienić je na bardziej oryginalne, mniej spotykane. Może następnym razem będzie lepiej.
Messalin_Nagietka Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A można spytać co w nim śmiesznego? po pierwsze i po ostatnie - że znalazł się "we W" z ukłonikiem i pozdrówką MN
Łukasz Var Bogya de Csepy Opublikowano 10 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Raczej małowalentynkowe... A i użyłbym tu wyrażenia "prostych", a nie "banalnych"...
teraa Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 chyba nie ma banalnych słów. tak po prostu sie mówi,ale niech Ci będzie. ale banalnych zwrotów jak najbardziej, więc se daruj ten komentarz
Dorma Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To do mnie czy do Łukasza? Bo pierwsza część zdawałoby się, że do mnie.
Agnieszka_Gruszko Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 do Częstochowy....
Messalin_Nagietka Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a przyjmą tam? z ukłonikiem i pozdrówką MN
teraa Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To do mnie czy do Łukasza? Bo pierwsza część zdawałoby się, że do mnie. do Łukasza, przecież mój komentarz stoi o obronie twojego
Espena_Sway Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 pozostaje mieć nadzieję, że następny będzie lepszy?
Dorma Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To do mnie czy do Łukasza? Bo pierwsza część zdawałoby się, że do mnie. do Łukasza, przecież mój komentarz stoi o obronie twojego dobrze wiedzieć mój ty Rycerzu :*
FaTuM Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 "se" to się sernik zaczyna =/
Klaus Kalarus Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 Autorze prosze zapomnieć o tematyce wiersza i się mu dobrze przyjrzeć.
Rekomendowane odpowiedzi