Przemysław Ślęzak Opublikowano 8 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 Tak samotni i zmęczeni, Śnimy widziąc tylko szary kolor nieba. A pomiędzy światłem dnia i nocy Przez palce ucieka nam czas. Wciąż wierze że spotkam dzień, Gdy znów otworze oczy. Będziesz przede mną i... Nie będę chciał zasypiać. Chcialbym wtedy tak niestrudzenie Iść naprzód i zmieniać dla Ciebie świat. Ale ręce mi odbiorą, Każą siedzieć i milczeć Tylko po to, by im nie przeszkadzać Patrzeć jak niesprawiedliwy jest świat, I że nic z nim nie można zrobić.
Szarlatan Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 heh nie pozdrawiam, bo i po co
Messalin_Nagietka Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 na trąbie stało TAK (pozytywne), samotni i zmęczenie Tak spadło samotni spadło zmęczeni TYŻ co zostało? nie chce się czytać z ukłonikiem i pozdrówką MN
Roman Bezet Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 Przepraszam za skojarzenia... ale jest tak, jakbym słyszał przemówienie kogoś z ekipy rządzącej... pzdr. b
Jaro Sław Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 Za bardzo kawę na ławę na początku, potem nie wiem dlaczego coś złego peelowi robią, kto i w jaki sposób...... Ale pisanie zawsze jest ciekawe.... i trudne....
Rekomendowane odpowiedzi