Ewa_Kos Opublikowano 8 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 mogłam się nie odnaleźć w gąszczu malin nazbierałam zanim nasze słońce schowało się samo zabierając wszystkie jagody i grzyby z pola widzenia jeden krok dalej szedłbyś ze mną gdybyś chciał rozprostować skurczone myśli w powiewach letniego wiatru z nadzieją że zobaczysz kolor nieba niosę dla ciebie piaskowy smak lata w źrenicach kolory tęczy po burzy ciepło roztopi wszelkie zło - liście jesienią wszystkie opadną co do jednego
Stefan_Rewiński Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 A gdzie kasztany, orzechy i inne?
macte poema Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 Cudny nastrój - czytac warto.
Ewa_Kos Opublikowano 9 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W wierszu nie umieściłam, bo po tytule widać, że to koniec lata a w realu to orzechy - część pozjadana, część czeka na święta BN kasztany po jednym w kieszeniach - więcej pod łóżkiem. Dziękuje za zagląd i pozdrawiam serdecznie.:))) EK
Ewa_Kos Opublikowano 9 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo mi miło i dziękuje za przeczytanie.:))) Pozdrawiam ciepło:)) EK
zak stanisława Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 tak ewuś, nastrój pięknie płynie melodią końca lata, buziam mocno,ES
Ewa_Kos Opublikowano 10 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dięki Stasiu wielkie i miło że wpadłaś i pozdrawiam serdecznie:))) KOS
Ewa_Kos Opublikowano 10 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Już myślałam kiedyś i miałam naznaczone no i wiesz skleroza to nic złego - trzeba sie tylko nachodzić.Dziękuje, że byłaś. Pozdrawiam ciepło:))))) EK
Rekomendowane odpowiedzi