leeloo Opublikowano 2 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 pokaż mi jak to robisz bo ja kocham tylko przez zaciśnięte zęby znowu gładko zaśpiewaj o nowym październiku wyciągnij mnie z butelki przechodzę przez policzek i nie widzę nic nowego kolorowe pisma i to tak oczywiste że zabierzesz mnie gdzieś gdzie niby bóg wie dlaczego nie warto każdego ranka walić cię po pysku przechodzę przez nowego siebie. wy śpicie nadużywasz mojej uprzejmości a zapomnę cię w przejściu. nie pokazałaś niczego wy śpicie chociaż ja krzyczę przez kraty i wybaczcie że jestem agresywny parawan zniszczony leży pod nogami
demolkaa Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 ... na chodniku;) zmieniłeś się, no i ten nooo... pokaż mi jak to robisz do zob. demoollaa
Dorma Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 Nierozumiem po co ta kursywa. Ostatnio ciągle ktoś stosuje ten zabieg, nie wiem po co. Widze to w co drugim wierszu.
leeloo Opublikowano 3 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. racja
Agnes Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 walenie po pysku jest w pyte. kupuję pozdr. a
Roman Bezet Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 Czy to sonet? :) pytam, bo zgubiłem dziś okulary i widzę tylko zarys wiersza... :D Po co tyle czasowników - opowiadania piętro niżej. "wy śpicie chociaż ja krzyczę przez kraty i wybaczcie że jestem agresywny parawan zniszczony leży pod nogami" - to mnie rozbawiło i ucieszyło jednocześnie: jeśli to jest agresja, to ja to kupuję (jak mawia Agnes ;), wiecej takich "nie-grzecznych", a bedziemy rajem szczęśliwości ;) pzdr. b
teraa Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 niech Ci będzie. dzięki
Messalin_Nagietka Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 co znaczy "bo ja"? to dobre na piosenki - bo melodyczne z ukłonikiem i pozdrówką MN
teraa Opublikowano 5 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 "bo ja" to taki znak nawigacyjny lub sygnalizalizacyjny unoszący się na wodzie nie mów że nigdy nie widziałeś. bo je są super
Rekomendowane odpowiedzi