EWA_SOCHA Opublikowano 28 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 jastrząb przepadł w gruszy słomiana strzecha skryła siwą głowę myszy do spichlerza do buta wlazł żuk w tej zabawie w chowanego znów wygrywasz Boże
kalina kowalska Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 to coś to z inspiracji Twardowskim?
EWA_SOCHA Opublikowano 28 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 dziś żuk nieszczęśnik zginął w moim bucie, więc bardziej on inspiracją;
Ewa_Kos Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 Fajne bardzo - mój owad miał więcej szczęścia.Wczoraj uratowaliśmy pszczołę z sieci pajęczej.Pod lupą zdejmowaliśmy z niej pajęczy oprzęd. Udało się! Przeżyła:)))) Pozdrawiam ciepło:))) EK
EWA_SOCHA Opublikowano 28 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a co z pająkiem? zdyca z głodu bidula? ;) dzięki za wgląd Ewuś:)
EWA_SOCHA Opublikowano 28 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jejku. Ja tam wolę złapać do jednego słoika osę i pszczołę i zobaczyć, jak walczą. Sadysta. Kiedyś złapałem osę i gzę. Długo nie walczyły, ale potrząsłem kilka razy słoikiem i się osa zeźliła. Pociachała gzę na kawałki. Niesamowity widok. Ale gzy i osy to nie zwięrzęta, więc nie mam wyrzutów (zważywszy na fakt, że w ostatnie lato moją mamę osy pokąsały 6 razy i musiała jechać do szpitala). Co do wiersza - taki sobie wierszyk. Ale pointa podoba się. Pozdrawiam. i_e, zaproponuj zmiany, chętnie zmienię na lepsze; po to wstawiałma do warsztatu; pozdrawiam ewa
zak stanisława Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 dobry dach dałaś zuczkowi, z włąsnych sandałów, jesteś naprawdę dobrą przyrodniczką-= he he pozdrawiam ciepło ,płenta też mi sie pa ES
Stefan_Rewiński Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 Zainspirowany, napisałem "chcesz", wyżej.
EWA_SOCHA Opublikowano 28 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. przyrodniczką:))) powiem to chłopu;) :*
EWA_SOCHA Opublikowano 28 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hmm? :)
EWA_SOCHA Opublikowano 28 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 coś pozmieniałam:) chyba lepiej; (?)
adam sosna Opublikowano 29 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 co na to zgryźliwe staruszki?
EWA_SOCHA Opublikowano 29 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 ona coś chrząka, chyba na niego wrzeszczy coś; niech posłucham... "Mówię do ciebie, ramolu, stary zbereźniku. Mówi się!, mówi! Nie chrap!!! słyszysz? Zamknij gębę!, patrz na mnie jak do mnie mówisz, patrz na mnie jak śpisz!!!" hmmm; a to staruchy jedne:) zgryźliwe - tylko staruchy; pozostali - w ramach przyzwoitości - humoru;)
Rekomendowane odpowiedzi