Łuk Opublikowano 26 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 Witam, pilnie poszukuje opracowania wiersza Edwarda Stachury pt. "Czas płynie i zabija rany", jezeli ktos moglby mi pomoc byłbym bardzo wdzięczny ;)
Messalin_Nagietka Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 jajć, Sted się w grobie przewraca, już chcą jego opracowa - oprawcy .... z ukłonikiem i pozdrówką MN
teraa Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 niech ci mama napisze wzamian za zmycie talerzy
wesoły grabarz Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 no to chyba wdzięczność możesz schować do kieszeni, ludzie są tu wyjątkowo nieuczynni, i pomyśleć, że przez nich nie będzie piątki.
teraa Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 to sam mu pomagaj.ja mam lepsze rzeczy do roboty
Messalin_Nagietka Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no i mamy "SIEKIEREZADĘ" bo w zad wszyscy siekierą, powtórzę, "współczesni oprawcy", jajć, auuuuuuuu!! z ukłonikiem i pozdrówką MN
fr ashka Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 i pomyśleć, że specjalnie po to się tu zalogował... ehh...
Tali Maciej Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. taaa pisać chyba takie komentarze
Fagot Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 Trochę dziwi mnie, że ktoś prosi o opracowanie tego wiersza. Rozumiem, że można mieć kłopot z opracowaniem niektórych wierszy Stachury, bo nie są łatwe do interpretacji ale Czas płynie... to nie jest skomplikowana sprawa, wystarczy przeczytać i ruszyć głową tam naprawdę jest wszystko czarno na białym napisane. Pozdrawiam
Messalin_Nagietka Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sted widział świat w kolorach a nie czarno na białym z ukłonikiem i pozdrówką MN
Fagot Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A ja wcale nie twierdzę, że nie widział świata w kolorach :-) Tyle, że miał utwory łatwiejsze i trudniejsze do interpretacji a ten o którym mowa raczej do tych trudniejszych nie należał i dlatego zdziwiło mnie, że ktoś ma problemy z opracowaniem akurat tego wiersza. Pozdrawiam
teraa Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. taaa pisać chyba takie komentarze nie. zajmować twój czas zebys odpisywał na moje komentarze
Rekomendowane odpowiedzi