ula Opublikowano 23 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 zeskrobię żywiczne łzy z policzka złotej gruszy i kępki trawy klejącej wplotę w kosmyki włosów korzenie obejmą mnie w pasiebliżej i nigdy mieć dosyć odcisnąć anioła dłońmi wśród pęku jesiennych wrzosów
dragon-fly Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 Ślicznie tęskny obrazek. Pozdrawiam.
Ewa_Kos Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 Delikatny jak jesień. Pozdrawiam z plusem+:))) EK
zak stanisława Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 zatęskniłam....buziaczki ulu ES
ula Opublikowano 24 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 pisane w ogrodzie, nawet jabłkiem w łep dostałam;-)) dziękuję bardzo, miło że się spodobał..:-)
Tali Maciej Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jeden pan dostał w sadzie jabłkiem w łeb i obczaił teorię nad teoriami(-: a wiersz urokliwy, ale troszkę go mało pozdrawiam
Piast Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 Szukam jeszcze innych słów, by się nie powtórzyć po moich przedmówcach i pochwalić jakoś ten wiersz, ale skoro nic mi nie przychodzi oryginalnego do głowy, to powiem tylko - brawo! Szkoda tylko, że tak króciutko. Przydałoby się go jeszcze raz tyle... chociaż... Pozdrawiam Piast
sickness Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 Sentymenalnie ;) się zrobiło, acz przyjemnie.
ula Opublikowano 30 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Września 2006 Tali Maciej- Raczej nic ciekawego prócz tego wiersza nie wymyśliłam, a szkoda;-)) guz został, wena jak przyszła, tak nagle zwiała między drzewa... Piast- Działam zgodnie z zasadą "co za dużo...". staram się pisać mniej i lepiej jakościowo czy też artystycznie, nie natomiast wielkie wierszydła, w ktorych treści sama się gubię, cóż dopiero czytelnicy:-) sickness- Mhmm... Sama czytam na poprawę humoru, włącznie z ciepłymi komentarzami.. Bogusz Bogatko- No, no Bogusz, wreszcie doczekałam się Twoich odwiedzin;-) a obraz byłby, rzeczywiście, niczego sobie, szczególnie w Twoim wykonaniu.. Z babioletnim pozdrowieniem, Ulka;-)
Rekomendowane odpowiedzi