Magdalena C Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 kategorycznie diagnostycznie moralistycznie pogłaskałam syna po białej głowie zarumieniony spoczwarzony skrzywiony odepchnął moją dłoń małomównie samolubnie zgubnie uderzyłam go w twarz
Marcin Jagodziński Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 dość zachłannie go kochasz. "diagnostyczne" głaskanie -- super.
Dorma Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 nie przemawia do mnie taka milosc
Tommy Jantarek Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Forma zgrana z treścią, sucha jak ta miłość, niestety dość częsta. W ostatniej zwrotce wyciąłbym "samolubmie/zgubnie" - sugerują przyznanie się do winy. Pozdrawiam
Indian_Summer Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 wiersz ogolnie nawet niezly... pomysl dosc ciekawy... i chyba chodzilo tu o pokazanie tej milosci matki do syna w krzywym zwierciadle... bo co to by byla za matka co bije dziecko tylko dlatego, ze nie daje sie poglaskac... z wlasnego doswiadczenia wiem, ze chlopcy od pewnego momentu w zyciu, niespecjalnie maja ochote na rodzicielskie czulosci...
Awrilka Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 dobry wiersz, podoba mi sie to w jaki sposob zrealizowalas pomysl... malo slow - a wszytko i tak jasne. nie ma nic niepotrzebnego. pozdrawiam:)
Magdalena C Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 mnie też się taka miłość nie podoba... ale własnie o tym jest ten wiersz dziuńka
Jolanta Sztejka Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 zakończenie mnie zaskoczyło po prostu
Magdalena C Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. może właśnie miało zaskoczyć ?? co w tym jest złego ?? dziuńka
Dotyk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 świetny. I bardzo bolesny. nie "samobiczujący", absolutnie. Zwyczajnie smutny, a w tym wydaje się suchym przekazie, taka niewidzialna modlitwa o ciepło. Tego nie ma w wierszu. Ale czuję , że jest. Między. Pozdrawiam - Mirka
Rekomendowane odpowiedzi