magdalena czernicka Opublikowano 18 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 dla Kulki powiedzmy, że nadal się uczę oswajać przestrzeń wokół siebie – tak, i jeszcze ty, zapomniałabym w tym całym nawale spraw niecierpiących zwłoki i planów na kolejny miesiąc – że jeszcze ty niepozorne futro zwinięte na moim brzuchu, ciepło moje zakorzenienie na Generała Maczka, cicho, tylko tupot zimnych łap i ślady piasku zdradzają twoją obecność, poza tym udaję, że cię urodziłam i wrzątkiem zalewam Vibovit, bo to przecież witaminy i ten zapach słodko drażniący nos a może po prostu zasłaniam się tobą żeby za bardzo nie rozmyślać o tym, co jeszcze muszę zrobić by pasować do prorodzinnej polityki mojej ojczyzny
Czarna Perła Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 coś w tym jest..ale ostatnia strofa na nie...nie dla mnie.... cz.p.
Sunny Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 Kobieca poezja jest jak kochanka z którą zaspokajalibyśmy swoje nieprzygotowane fantazje. A w którą mógłbym wpatrywać się tygodniami, dniami ... Życzę miłego pisania Serdeczne pozdrowienia Sunny - Poezja Malowana http://poezjamalowana.blog.onet.pl
dragon-fly Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 Ciekawe ujecie tematu. Życzę jak najmniej "muszenia" i jeszcze mniej "pasowania", chyba że na jedno albo drugie przyjdzie ochota :)
Rekomendowane odpowiedzi