Black Swan Opublikowano 17 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 śniłam oddechem szeptem topoli widziałam wschód słońca i dłoni ciepło słyszałam słowa nie wypowiadane głosem płynące wprost do serca z głębi oczu budził mnie do płaczu głos cichy ciepłem pachnący mówił słowa pamiętam szczególnie to które brzmiało jak liści szmer na ścieżce oddech wiatru zbudziłam się nagle w bezdechu serce łomotem wybuchło pękło, zastygło i tak pusto nagle zrobiło się w mym śnie bez ciebie
degrengolada Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 dobrze, że nie cud. d.
Czarna Perła Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 przyjemne... + cz.p. :)
Black Swan Opublikowano 18 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 Witajcie drodzy dziękuję za odwiedzinki i komentarze przyjemnie gdy się podoba degrengolado poproszę o jakiś jaśniejszy komentarz jeżeli można pozdrawiam deszczowo Black S.
JACEK KAWECKI Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 Black Swan degrengoladzie chodziło pewnie o cud nad wisłą w 1920 r. tak myśłe pozrawiam
degrengolada Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 tak tak mi się skojarzyło, chociaż wcale nie wiem dlaczego... d.
Black Swan Opublikowano 18 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 ;o)) dzięki Jacku za wyjaśnienia degrengolado spodobało mi sie twoje poczucie humoru tylko że kur(teczka) tak ciężko zapamiętać Twojego nicka, ale dobrze że mamy i make's it much easy pozdrówka i dobrej nocy
degrengolada Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 ja nie mam poczucia humoru. "hehe" czyżby to "kopiuj" "wklej" oznaczało umieszczenia mnie na jakiejś czarnej liście straceńców??
Black Swan Opublikowano 19 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 nieee skądże poprostu ułatwia zapamiętanie twojego nicka bo inaczej muszę sylabami przepisywać :o))
Rekomendowane odpowiedzi