Bartosz Wojciechowski Opublikowano 10 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Elu, ten wiersz jest mężczyzną;) A tak trochę poważniej: niezmiernie się cieszę, że mam wpis od kolejnej osoby, która nie skreśla tekstu tylko dlatego, że ów ma staromodnie romantyczno-estetyczną powłokę:) Ciepłe pozdrowienia!
Beenie M Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 Dawno Cię nie było, Bartoszu, miło więc widzieć znowu sympatyczne zamieszanie, wręcz tłok, pod Twoim wierszem. Wracasz odmieniony - urokliwie romantyczny. pozdrawiam serdecznie
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 10 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jeju, dzie! To naprawdę dla mnie? Zaraz go postawię przy lampie, żeby się nie rozpierzchł za daleko. (rety, aleś mi komplimenta strzeliła! dzięki dzie!:)))
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 10 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tobie, Beenie, przydzielam osobistych ochroniarzy, żeby cię odgradzali od tłumu:))) Dzięki za zauważenie i kolejne miłe spotkanie, po przerwie:) Papap
Pan_Fei Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 Choćbym chciał napisać coś błyskotliwego- nie jestem w stanie. Staromodne inwersje (czuję takich chwil przypływy), wyświechtane zwroty (księżyc w nowiu, gwiezdna noc), i im podobne, świadome czy też nie- kupują mnie u Ciebie całkowicie. O ile w poprzednich komentarzach namawiałem Cię, byś starał się jednak wyzbyć tych archaicznych przyzwyczajeń, teraz odwołuję swoje zarzuty- nie chciałbym, aby moja rada zniszczyła delikatny urok Twojej poezji. Pisz tak, jak czujesz, niezależnie od przykazań nowomody- wychodzi świetnie. Serdecznie Grzegorz
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 11 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Grześku, lubię te twoje komentarze, bo są jednocześnie kłujące i miękkie:) Co do sposobu wyrażania myśli, to nie martw się, jeśli tylko starczy ci cierpliwości, to rzucaj okiem - przełamanie prędzej czy później nastąpi, bo mnie również zależy na tym, żeby te teksty były bardziej dojrzałe i nieco "twardsze". Dzięki po raz kolejny i raz jeszcze! :)
Nata_Kruk Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 Cieszę się, że pod takim wierszem jest tyle pozytywnych komentarzy (zersztą, zdziwiłabym się, gdbyby tak nie nie było) bo to jednak dowód, że świat tak całkiem jeszcze nie zwariował, skoro są ludzie, którzy cenią sobie w poezji tą romantyczną nutkę..:) Pozdrawiam uśmiechnięta... :))
Rekomendowane odpowiedzi