M._Krzywak Opublikowano 8 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 A ty to przecież trochę oszukujesz z tą tandetną zapchajdziurą nazywasz ją na „p” i ja też na „p” ty – „poezja”, ja bardziej wulgarnie i widziałem ciebie na bazarze jak pytałeś się jej nieśmiało: „za ile” ? wyglądałeś groźnie, atawizm apasza wyryłeś sobie na twarzy czasem i Prometeusz pragnie, pamiętaj gdy wstyd ci tego, ja się niczego nie wstydzę wiedz o tym, że każde słowo jak sprzedajna zdzira nigdy za tobą nie zapłacze…
zak stanisława Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 cha cha, Michale, nareszcie się uśmiechnęłam Brawo!
Niewierny Tomasz Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 A ty to przecież trochę oszukujesz z tą tandetną zapchajdziurą nazywasz ją na P i ja też na P ty - poezja, ja bardziej wulgarnie i widziałem ciebie na bazarze jak pytałeś się jej nieśmiało - za ile? wyglądałeś groźnie, taki atawizm apasza wyryłeś go sobie na twarzy pozwoliłem sobie zmienić zapis, trochę nie leżą mi te cudzysłowy, może się na coś przyda... Pozdro
adam sosna Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 "czasem i Prometeusz płacze" jak go złapią ja się śmieję bo mnie cieszy ten wierszyk
M._Krzywak Opublikowano 9 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 Stasiu - :) Tomaszu - znaczy tak - tego zapisu z P nie wykorzytsam, ten drugi raczej tak - także dzięki. Adamie - a proszę Marletto - to jest sprawa dyskusyjna. Najczęściej to my płaczemy do nich lub za nimi, ale o tym sza... No to kolejny debiucik będzie, ufff. Dzięki i pozdrawiam.
EWA_SOCHA Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mocne zakończenie, podoba się:))) pozdrawiam serdecznie!! ewa
M._Krzywak Opublikowano 9 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 Ewo - "jej" musi zostac, "ty" w pierwszym wersie też. Pomyśle nad tym czwartym :) Dzięki. (apacza, hehehehe - ale to dobre w sumie, podkreśliło by zapewne czerwień twarzy tego jegomościa)
M._Krzywak Opublikowano 9 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 Skorektowałem - faktycznie, racje są nie do odparcia :) Zatem podziękował baaaaardzo :) :)
M._Krzywak Opublikowano 9 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jest jak jest :)
M._Krzywak Opublikowano 9 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zobaczymy, pomyślimy, bo my wszystko na i/ymy :)
kyo Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 przymierzam się do tego wiersza od wczoraj, i nie umiem nic napisać na NIE;) jedynie, kilka zaimków w pierwszej strofie mnie wkurza, ale to takie poetyckie wkuszenie;) Pozdrawiam
M._Krzywak Opublikowano 9 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 Kyo - dobry atak nie jest zły :) Joasiu - aberakadajabera
Stefan_Rewiński Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 Dobre i tyle, pozdrawiam, Stefan.
Rekomendowane odpowiedzi