Ewa_Kos Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 nigdy nie szukaj w życie szczęścia ani chleba z tego nie będzie - skoszą, wymłócą zostanie ściernisko do zaorania jak pole do podpisu o zgodę na nowy siew
Daria Śpiewak Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 w życiu chiba? czegóż to ludzie nie szukają... ale lepiej jest znależć nie szukając, być ciekawym jutra i o to w życiu chodzi:) pozdrawiam cieplutko:)
kalina kowalska Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 "w życie" - jak najbardziej, ale łatwiej się to odczyta jak będzie po "nie szukaj" i moze wywalić "na zgodę" - ale ja tak cichutko się czepiam:) minaiturki górą! pozdr
Ewa_Kos Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Masz rację - pozmieniałam i zgoda wywalona.Dzięki za podszepty:)))) Pozdrawiam serdecznie :)))) EK
Eugen De Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgoda mogła zostać, ale w połączeniu "o zgodę". Podanie o coś, o przyjęcie do pracy, o pożyczkę, o stypendium...Pozdrawiam.
stanislawa zak Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 jak pole do popisu...bez D? co? fajne! śćiskam mocno!
Stefan_Rewiński Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Po zbiorach żytka w Lesie Księżnej mam ściernisko, ale też sporo żyta, i co teraz?
allena Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 myślę, że to nie jest miniaturka o odnawialności przyrody i nie o to chodzi.Pierwszy wers jest dobry nawet bardzo trochę ''myli'' no i o to chyba chodzi i proszę nie zmieniać; może tylko zastanowić się nad dodaniem ''na zgodę'':) A.
Ewa_Kos Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sciernisko trza zaorać, a z żyta wino, duuuużo wina (ja tak robię) Pozdrawiam serdecznie i dzięki:))) EK
Ewa_Kos Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jednak spowrotem dałam ''zgodę'' w takim zapisie jak sugerujesz.:))) dzięki i pozdrawiam:))) EK
Rekomendowane odpowiedzi