a._mrozinski Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Czy jeśli w regulaminie jakiegoś konkursu napisane jest, że nadsyłane wiersze nie mogą być nigdzie dotychczasowo publikowane, to dotyczy także 'publikacji' wierszy na forum? Czy mogę na taki konkurs wysłać wiersz, który znajduje się na poezji.org?
Julia Zakochana Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 właśnie pytaj organizatorów. z jednej strony Twoje wiersze są już tu upublicznione - ale jakby nie było - tu uczysz się pisać... pracujesz nad swoim stylem...
Waldemar Talar Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Skoro w regulaminie konkursu zaznaczono nigdzie nie publikowane to nie ryzykuj bo złamiesz zasady. Waldemar
Espena_Sway Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 ja wysyłałam, po podobno musi być zaznaczone w regulaminie, że w internecie też niepublikowane
a._mrozinski Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 No właśnie w tym problem, że kontaktu z organizatorami właściwie nie mam, chyba, że napiszę list...
Bartosz_Cybula Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak masz taki dylemat ,to wiersz, który chcesz wysłac na konkurs skasuj z poezji.org i będzie po kłopocie. Pozdrawiam
Lobo Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Z reguły (praktycznie w 100%) teksty udostępniane w necie traktowane są jako niepublikowane.
Dorma Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zgadzam się..Wiersze umieszczamy tu sami. Nie ma żadnych wydawnictw. Nie powiedziałabym, że jest to publikacja. Choć można by się kłócić
Rekomendowane odpowiedzi