Tali Maciej Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 chciałem tak niewiele chciałeś zbyt wiele poprostu być przy tobie dusiłeś czuć dotyk twój dotyk oddech na skroni mlaskanie jęzorów taniec warg "nadgorliwość gorsza od faszyzmu" uwielbiałaś mnie słuchać nie dawałeś mi dojść do słowa wspólnie wekendowaliśmy zanudzałeś monotonią na działce błogim lenistwem na walentynki kupiłem różę dostałam różę tak słodko się uśmiechnęłaś każdy inny dzień byłby lepszy miałem romans mając romans nie przyznałem się potrafiłeś zamęczać nawet na moment nie dawałeś oddechu zawsze po... zawsze po... zasypialiśmy razem chrapałeś plecami zastanawiam się dlaczego? bez zastanowienia
EWA_SOCHA Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 bardzo dobry pomysł; drażni mnie "byłam ptakiem w klatce" i "wekendowa monotonia/brak spontaniczności" - masło maślane; raszta OK! pozdrawiam serdecznie ewa
allena Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tego się za jednym razem przeczytać nie da, chyba że ma się 4 oczy:) A. a tak bez żartów - jęzory mi się źle kojarzą i przy kobiecie mlaskają? Fe!
Rekomendowane odpowiedzi