Jego Alter Ego Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 może wyglądam zbyt cynicznie krzykliwe rzęsy czerwone usta to dla bezpieczeństwa niedorzeczne pytaćkim jesteś? może za głośno stukam obcesowo jak córka króla tego miasta patrzę czasem dość nachalnie ktoś powiedziałbywypatruje niedorzeczne zakazać palenia w miejscu rozstań
Jego Alter Ego Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)
kyo Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 podoba mi się zakończenie:)córka króla tego miasta a to o jakimś mafjozie?;) Papatki i inne kfiatki
Jego Alter Ego Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. sam jestes kfiatek papatek:P nie mafjozo tylko miasto..miasto jest królem,może. no dobra,zakończnie.a co z resztą? mów śmiało,może pomożesz:)
kyo Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 ale nie wynika to z wiersza że miasto jest królem, no chyba że na siłe tak chce, ale to czytelnik jest odbiorcą a nie autor; czytelniej pisz. pierwsza strofa zupełnie Bee rzęsy i usta i do tego czerwone, eh i za często to może wogóle mi się tu akurat nie podoba użycie tego słowa.niedorzeczne pytać kim jesteś? ktoś powiedziałby wypatruje niedorzeczne zakazać palenia w miejscu rozstań to mi się właściwie najbardziej podoba, tylkoniedorzeczne pytać kim jesteś? tu mi czegoś brakuje, albo czegoś za dużo?!niedorzecznie jakiś zamiennik? pozytywnie, ale stać Cię na wiecej! :)
EWA_SOCHA Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 może za głośno stukam obcesowo/obcasowo lubię kiedy bawisz się słowem:)) zakończenie świetne:) pozdrawiam ewa
maszruum Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 dla mnie to jest super takie piosenkowe mimo że bez rymów pozdr
Jego Alter Ego Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Ewuś lubię jak zauważasz:) dzięki Pieczareczko:P dzięki za komentarz i też pozdrawiam
Vera Domini Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 A jednak tu wpadłam, chociaz tylko na chwile bez dodania wiersza... chyba sie boje... ;) ale Twoje sa doskonałe, pozdrawiam i caluje Saruś
Rekomendowane odpowiedzi