Olesia Apropos Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 na nic szylkretowe okulary przydymione szkła i zamglone oczy. nie potrzebuję zwierzać się z lęków zaprzeszłych nie pytaj co było - obejmij co będzie zdejmij z dziś wczoraj. * nie wywołuj zdjęć - pamięć nie jest fotogeniczna narysuj nam szczęście.
zak stanisława Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 bardzo ładnie, bezet mian pozdrawiam ES
allena Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Bardzo zwiewny i klarowny. :) A.
Jego Alter Ego Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 owszem,zwiewny i klarowny ale jak na mój gust (a czasem jest irytujący) zostawilabym bez ostatniego wersu,byłoby tak..(melo)dramatycznie:) ale i tak jest dobrze,szkoda że tak krótko,ale tutaj akurat nie da sie bardziej:) buziak Smerfetko
Olesia Apropos Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Stasiu: Bezetem nie strasz;p Alleno: dzięks;) Marcyś: wiesz, mnie to sie on taki nie mój wydaje, chyba troche za sztywno, nie sądzisz?????? podoba mi sie tylko zdejmij z dziś wczoraj; boshhh co ja mialam z tym wierszem;/ Stefaj: a jak;p
Rekomendowane odpowiedzi