M._Krzywak Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 He he he - głupie jak nick. Spadaj. P.S. - jeżeli to nie ta osoba, o ktorej myśle, to z góry przepraszam - aż takie głupie nie jest :)
wesoły grabarz Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 To nie ta osoba. Jest głupsze niż Ci się zdaje.
M._Krzywak Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ktoś mi zrobił podpuche :) Jedyne co pozostaje, to przeprosic. Aż tak źle nie jest z tym utworem. Pozdrawiam.
Messalin_Nagietka Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 jakiem chłop pozdrawiam POP z ukłonikiem i pozdrówką MN
Jimmy_Jordan Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 a postanowiłem zaglądnąć co tez pan tu nawidziwiał pop jako perła dla wieprzy mnie się podoba i sens jest głębszy i zakończenie abstrakcją wieje pozdrawiam
Olesia Apropos Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 ze perła to rozumiem, a że te wpieprze to kto???? aaaaa..... ;)) a co jak kto carlsberga pił, hę? buźźź, Kamilu, pozdro dla łokcia;)
wesoły grabarz Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 ja pamiętam, że Vackerek ze swą Damą z Częstochowy Carlsberga pijali chętnie Piast był przy nim pół-darmowy a mój łokieć jest w porządku dziękuje za pozdrowienia a co z resztą Olu ciała? mówię bez ironii cienia ;p pzd
Olesia Apropos Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 reszta ciała też się kłania panu Kamilowi z dali i jest rada Dama cała że ją Kamil tak wychwalił;p
Michał Kowalski Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 gdy sie o tym Karol dowie tu Vackerkiem słodko zwany nie będziecie już tak czule gaworzyli całowali to nie groźba bo nie jestem przez Flickana opłacony ot porada cichym gestem dla mieszkanki Częstochowy ;) buziaki dla wszystkich we wszystko michał k :)
wesoły grabarz Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 porady zostaw dla siebie Olesia panna otwarta powiedz lepiej drogi Misiu czemu z Czarną biała karta ;p
Olesia Apropos Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Olesia dawno już zajęta i wcale nie taka panna no a właśnie mój Michale jak tam Twoja droga Czarna? i Kamilu, co u Kamy? jak tam Wasze cudne damy?
Tomasz Ce Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Witam! Sposób obrazowania nie wiedzieć czemu kojarzy mi się z Blair Witch Project w formie koszmaru bibliotekarza... A na poważnie - metafora "szerokość chrapania" jest dla mnie również niejasna. Czy za jej użyciem nie zadecydowało brzmienie, które się po prostu spodobało autorowi? Zakłóca mi trochę atmosferę pędzącego lirycznego deliriium. Czy w regulaminie nie było czegoś o TWA? Pozdrawiam! T.
Michał Kowalski Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 biała karta gdyż ja serce mam zajęcze bardzo słabe czarna gdy wyciąga ręce ruch w mych żyłach staje prawie :P
Stefan_Rewiński Opublikowano 10 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. w przyszłym roku hop na POP
Rekomendowane odpowiedzi