Anna Świderska Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 (...)darujcie mi biały strój tak mało już nocy i dni kamieniami odgrodzimy przyzwoitki - drzewa bliżej ziemi dna, poezją będzie las. dłonie wpleciemy się w ściółkę. kręgosłupy złączmy w jeden. mieszczę się w tobie cała cicha zwierzęta bywają bardziej dyskretne. dzwonią ludzie bladość skóry w półotwartej kompozycji. nie poprawiona ewa. zielono - brudne prześcieradło - dojrzała. czekam ...masz jeszcze czas, by pokochać mnie
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Moim zdaniem bardzo ładne. Środkowa strofka najbardziej, ale nie mogę powiedzieć, żeby przyległości zaniżały poziom:) Ja tu nie umiem nic poprawić. Tak 3maj:)
le_mal Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Ciekawy pomysł na wiersz. pozdrawiam.
Ewa_Kos Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Pozdrawiam z plusikiem za oryginalne potraktowanie tematu :))))))) EK
le_mal Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Anno coś mi to mówi ,tylko jeszcze nie wiem co:))))))) Pozdrawiam.
zak stanisława Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 brudne prześcieradło- jest takie wulgarne- pomyśl, pozdrawiam ES
JACEK KAWECKI Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Aniu bardzo ładnie a te fragmenty pisane kursywą to skąd Twoje ;> pozdrawiam
Anna Świderska Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję ślicznie:) poprawiłeś mi nastrój Bartoszu:*
Anna Świderska Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozdrawiam również i dziękować dziękować:*
Anna Świderska Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozdrawiam, miło mi. czy oryginalne nie wiem;) ale dziękuję slicznie
Anna Świderska Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Anno coś mi to mówi ,tylko jeszcze nie wiem co:))))))) Pozdrawiam. nie poprawiona czyli taka jaka była na początku, naga:)
Anna Świderska Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) ono jest zielono-brudne więc brudne trawą , ziemią, bez wulgarności. pozdrawiam ślicznie:*:*:*:*:*:**:*:*:*
Anna Świderska Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jacku:) fragmenty kursywą pochodzą z piosenki z filmu "Noce i dnie", ale nie pomyśl że jestem stara , mam po dwudziestce troszkę;) buzialki i dziękuję:*:*:*
JACEK KAWECKI Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 a czy Cię uraziłem jeżeli tak to przepraszam :*
Anna Świderska Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :):) a czymże miałbyś mnie urazić :P , :*:*:*:*
egzegeta Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 przed chwilą czytałem na onecie, że większość kobiet woli zakupy od seksu .. nie wiem czy to prawda :)) to tak na marginesie Stanisławę razi brudne prześcieradło, Ty Aniu wyjaśniasz, że to zielono-brudne też to mi tak jakoś, a jakby wyrzucić "zielono-brudne" i tylko "zabrudzone prześcieradło" ? - może dosłowne, ale prześcieradło bardziej czyste :) A wiersz bardzo mi przypada, coś mi przypomina ...eeeech pozdrowionka
Rekomendowane odpowiedzi