Jego Alter Ego Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 wieczór wenny i wonny jednakowo tobą czasem przydaje się bezsilność w odosobnieniu trudniej o internalizację do naśladowania mogą też być cienie tak jesiennieć razem to nawet weselej jak nigdy przed tobą albo po tobie kilka dobrych wierszy to też sporo
Gość Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 dla mnie końcówka i todo naśladowania mogą też być cienie tak jesiennieć razem to nawet weselej tylko to jesienieć już znane, a nic to. pozdr
Jego Alter Ego Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiem ze znane,tak samo znane jak "starzec sie" wiec wybralam to ładniejsze:)coz mi pozostalo:) ciesze sie ze chociaz cos:) pozdrawiam/martyna
zak stanisława Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 tak, Martyno, to marzenie zakochanych- wspólnego dożywania dni miłości- mimo że znane ale inaczej wykonane i piękne ,marzenia które mogą sie urealnić, tylko CHCIEĆ pozdrawiam ES
M._Krzywak Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Kurcze - dobre. Trochę za dużo "tobie" - ale faktycznie, trafione i zatopione. Po prostu - podoba się :) Pozdrawiam.
Letnia sukienka Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pan Michał topi hehe ;) tak pewnie po urlopie zostało :p ładnie I. szanowanka luśka
Nechbet Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 jak nigdy przed tobą albo po tobie kilka dobrych wierszy to też sporo dla mnie tylko to Kochanie, reszta jakos nie za bardzo :-(( przytulam ciepło jak zawsze, a Ty juz wiesz jak to smakuje :D
Anna Świderska Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiersz połykam w całości, wydawać by się mogło, że można to i ówdzie coś dopracować. ale nie czepiam się. a ten fragment, cóż:) to jakby moje motto życiowe. serdeczności:)
Beenie M Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Wiersz bardzo uniwersalny w sensie adresata - to też sporo. Kupuję bez targu. pozdrawiam serdecznie
Jego Alter Ego Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 dziekuje wszystkim zwlaszcza tym na ktorych opinii mi bardzo zalezy:) pozdrawiam serdecznie
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to kupuję w ciemno, reszta musi mi się zaaklimatyzować:) Pocieszam się, że na mojej opinii akurat ci nie zależy :p :)
Jego Alter Ego Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 a zdziwilbys sie Bartoszu:P
Stanisław Kamykowski Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 niestety nic nowego nie wprowadzę swoją opinią, ponieważ mi także podoba się druga część (od "do naśladowania...") początek albo przekombinowany albo niedopracowany, nie wiem a może coś wniosę-tytuł od razu mi się spodobał i zań również należy się plus pozdrawiam
Fagot Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Kilka dobrych wierszy to nawet więcej niż sporo :-) A ten jak dla mnie jest dobry, co ja mówię więcej niż dobry :-) Pozdrawiam
ot i anka Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 wonny smutek, ale wiersz połykam i trawie, nie ciężkostrawny acz miło łaskocze w podniebienie...:)
John_Maria_S. Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Stasiu Kamykowski trafił...I częśc przeintelektualizowana ( brrrr..to za karę za te bzdety słowne). II częśc o.k. Pewnie pisał ją Ego. Pozdrawiam jego. To znaczy Ego. :))):)))
Rekomendowane odpowiedzi