kyo Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Czyli tu jeńcem samotnym zostanę. Epilog Burzy William Szekspir o wyspie można godzinami sączyć wiązać supełki refleksji łączyć stacje rzeczułki – z lotu przedzierać się przez kaskady dotykać inaczej niż zwykle - ale o wyspie można długo czasami wracam na żywo-zielone stoki doliny w zakątek w Bedfordshire
M._Krzywak Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Dobre - tylko przypis można poprawic na: "Burza" William Szekspir powinno wystarczyc. I jeszcze jedno - nie wiem, czy te 5 wersów nie przytłacza 8 poniżej. Zostawiam pod rozwgę. Ale wiersz w porządku.
kyo Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Szekspir zawsze przytłacza:P no wiem wiem, to tak jak z Whitmanem cytat dominuje, dzięki za uwagę, może skrócę jednak Willa;)
allena Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Ze skrótem dobry pomysł, będzie ciekawiej.:) A.
JACEK KAWECKI Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 chyba już czytałem Pański wiersz ;> dobry wiersz można by o nim troszkę posączyć :) pozdrawiam
Amelija_Em. Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 oh, niejednemu dzis myśli krążą w dolinie.dlatego dzięki. nie czepiam się horyzonta.
kyo Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 a dziękuje za komenciki:) Pozdrawiam all :)
zak stanisława Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. POPieram! kto chce Szeka niech do niego siega! a wiersz musi być całkowicie Tfój!!! pozdr Es
kyo Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. POPieram! kto chce Szeka niech do niego siega! a wiersz musi być całkowicie Tfój!!! pozdr Es nom dobra przekonały mnie Sz. koleżanki ;) :)
zak stanisława Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 wybrałeś cudownie!(fr)
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no i syćko piknie gro i bucy:) Znowu wklejasz coś, co jest nowiutkie, błyszczące i może prosto na tor wyjeżdżać po zwycięstwo. Pzdr!
Rekomendowane odpowiedzi