Anna Świderska Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Wyobraź sobie ciało zbudowane z kostek lodu zamarzam stopniowo natenczas po pas - najbardziej żal mi skowronków, klatki - liche nici, po operacji zapomniał o nożyczkach a wszystkie narzędzia wolności nosi przy sobie teraz może jedynie wyczytać z oczu. nieubłagany czas
Niewierny Tomasz Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Hmm... tekst jest intrygujący, ciekawy, i jak narazie nie potrafię nic wiecej o nim powiedzieć. Dwa końcowe dystychy są fajne, ale całości nie łapię, niestety. Pozdrawiam
Anna Świderska Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 bardzo dziękuję za komentarz, wiersz- jak moje życie. a żal mi skowronków , które mieszkają w klatce piersiowe , bo zamarzną wraz ze mną, a odpowiedzialny za to jest oczywiście ktoś:) pozdrawiam serdecznie:*
kyo Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Anno, uważam, że to jest dobry wiersz! tylko bez tego, albo inaczej:natenczas po pas druga strofka smakowita przez 2gi wersik, dla mnie mniam;) tua wszystkie narzędzia wolności nosi przy sobie bez''a'' a i puenta, tj. zakończenie tu bardziej bardzo plastyczne. wg. mnie to dobry wiersz:))) Pozdrawiam
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak z zaskoczenia, tak? Kojarzą mi się takie wykrzykniki przy ramkach w Tytusie, Romku i A'Tomku - "WTEM!" :))) Ale fakt, podczepię się pasożytniczo pod mr. kyo, bo dobrze gada, a mnie już dzisiaj nie stać na konstruktywność... :) Pzdr!
Niewierny Tomasz Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak teraz mi rozjaśniłaś sytuację, więc kupuję cały. Podoba się. Pozdrawiam
Anna Świderska Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję Panie Bartoszku:*
Anna Świderska Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Drogi Poeto bardzo to miłe; P:* dziękuję
zak stanisława Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Również wyrzuciłabym . Poza tym plusik:)))))))) Pozdrawiam. coś dzisiaj wszyscy mają dobre humory- to chyba pogoda działa na wyobraznie. pozdrawiam tez tak samo! ES
Anna Świderska Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Również wyrzuciłabym . Poza tym plusik:)))))))) Pozdrawiam. coś dzisiaj wszyscy mają dobre humory- to chyba pogoda działa na wyobraznie. pozdrawiam tez tak samo! ES dziękuję ślicznie wszystkim, wywalamy "a" buziale. pozdrawiam
M._Krzywak Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Już ktoryś raz z rzędu podchodze do tego wiersza - nie moglem się zdecydowac. Dlaczego, to zostawie dla siebie (bom chytrus) - jednak wpisze, że tak - to jest dobry wiersz. Pozdrawiam.
kyo Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Aniu:) my się rozumiemy;P howgh Ci :*
Anna Świderska Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bardzo mi miło, dziękować dziękować:*:*:*
Anna Świderska Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jasne Dżaś;):*:*
Rekomendowane odpowiedzi