JACEK KAWECKI Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Posępna noc się zaczęła i głucha Straszyć zaczęło samym widokiem Czarności w odcieniach bieli Dobierzmy się w pary, tercety, sekstety Trzymając za ręce wstrzymajmy oddech Niech czas usłyszy cichość nad cichościami Otwórzmy drzwi na oścież A lokaj niech poda wodę, sól i chleb Na wino przyjdzie później pora Już zegar wskazuje północ na dobre I gwiazdy wskazały drogę Z mogił w przestworza Zapalmy świece i kadzidła wschodnie Podpalmy drzewka choinkowe Spirytus wypijmy do dna
Anna Świderska Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 trzeba uporządkować i przeczesać. pozdrawiam
JACEK KAWECKI Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 to co wszystko do wymiany ??
Espena_Sway Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Jacku, wiem, że początkujący, więc spróbuję coś zaproponować :) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to tyle moich sugestii serdeczności Espena Sway :)
JACEK KAWECKI Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 och Espenko widzisz Ty to skrócisz i wszystko jest pięknie gdybym ja tak umiał pisać zwiężle a nie linijki na dwa kilometry :)
czarna Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 czemu spirytus? wino bardziej mi przylega do kadzideł i choinek :)) posłuchaj podpowiedzi Espeny, czasami dobrze przystrzyc trawnik wersów pozdruff
JACEK KAWECKI Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 jak zwykle umisz rozweselić
Rekomendowane odpowiedzi