Julia Zakochana Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 jesteś odpowiedzialny za niedojedzony obiad stłuczony talerz eksperymenty z tabletkami jeśli przy którymś z powrotów chwiejnym krokiem zastaniesz niegotową kolację a w drodze do pustej lodówki potkniesz się o własne ciuchy upadniesz na lepkie płytki szukaj mnie w komórce na graty pod karniszem wiesz jestem niska nie sięgnę podłogi
Julia Zakochana Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 podziękowania dla Olesi, kaliny, Espeny i le mal za wskazówki w warsztacie
Lady_Supay Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 "nie dosięgnę do podłogi" Tu zmieniłabym na "nie sięgnę podłogi" - wg mnie w/w brzmi nielogicznie. Jak można nie dosięgnąć do podłogi? Wiersz oscsyluje wokół zaniedbywanej, poniżanej, etc, kobiecości vel godności kobiecej,więc "nie sięgnę podłogi" jest bardziej adekwatne do kontekstu i do tekstu zarazem. Słonecznie
Julia Zakochana Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 no przeszła mi szybka myśl, żeby napisać, nie sięgnę podłogi... zmieniam ;) dziękuję za ślad :*
Niewierny Tomasz Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Dobry, mocna puenta, podoba mi się i nic dodać nic ująć, wszystko ok:) Pozdrawiam
Ewa_Kos Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Bardzo +:)) Pozdrawiam serdecznie EK
kyo Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 mi się prawie w całości podoba, tylko bez pierwszego wersika :) Pozdrawiam
Nechbet Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 wiesz jestem niska nie sięgnę podłogi pointa naprawdę świetna, do reszty jeszcze wrócę, bo jeszcze nie wiem ;) pozdrawiam cieplutko :*
Nata_Kruk Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Pierwszy wers jest jak najbardziej na miejscu, całość świetna, po prostu, czuję to bardzo dobrze. Fajnie, że napisałas taki wiersz Julio. Zmiana puenty, trafna. Pozdrawiam...:)
zak stanisława Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 jeśli któregoś dnia chwiejnie sięgniesz po kolacje w pustej lodówce zastaniesz kupkę swoich ubrań na lepkich płytkch mnie nie szukaj pod karniszem w zagraconej komórce wiesz jestem niska nie sięgnę podłogi Julio pozdrawiam ciepło ES
Julia Zakochana Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Tomku.. cieszę się, że wszystko jest wg Ciebie jak nalezy :* Ewo dziękuje za komentarz :* kyo dobrze ze większosc Ci się podoba, dzięki :* le mal uff... że jakoś ten temat udźwignęłam ;) :* Natko - miło że wszystko do ciebie trafiło ;) stasiu ładnie skróciłaś...ale jednak zostane przy swoim.. :) pozdrawiam :*
Nechbet Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 a o mnie zapomniałaś, to już nie wrócę, heheh :))))
Julia Zakochana Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 najmocniejsze uściski przeprosinowe Niechbet :*:* nie zapomnialam, po prostu ukladalam w głowie kom. dla Ciebie, ktos na pisla na gg i tak jakos ominełam (pomyslalam ze juz napisalam do Ciebie;) ) wróć... wróć... czekam :) cieszę się, ze pointa Ci sie spodobała wróć.. zwłaszcza ze teraz mam 13 pechowych komentarzy ;) hehe
zak stanisława Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 daje 14, oczywiście wiersz jest twój, ja tylko tak dla formy, pa! es
Stanisław Kamykowski Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 doceniam, po wszystkim... tzn. przeczytałem i jestem pod wrażeniem, po prostu dopieszczone cudeńko pozdrawiam:-)
Olesia Apropos Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 dopieszczone, bośmy się napracowały;P (żartuję oczywiście;) ) jest dobry, Julio, podoba się ale jeszcze raz czepnę się tabletek - zdecydowanie wywaliłabym uspokajającymi po pierwsze, po co dopowiadać? po drugie, bez tego ładniej brzmi serio serio pozdrawiam/olli
Espena_Sway Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 dobry wiersz. pamiętam z warsztatu, widać, że obecna wersja dopieszczona, więc nie będę się czepiać ;) serdecznie Espena Sway :)
Julia Zakochana Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Staszku, Olesia ma rację :) (mimo, że zartuje) dzieki sugestiom niektórych tu zgromadzinych :P wierszysko zostało 'wygładzone' ;) słowo 'uspokajającymi' jest strasznie 'jające' heh... ale z drugiej strony... hmm , a może jak kto nie głupi, to się domyśli, że w takiej sytuacji niezbędne są leki uspokajające... wyrzucam ;) dziękuję ;)
Julia Zakochana Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Espeno jak jest czego to sie trzeba czepiać.. ale jak się nie chcesz czepiać to się cieszę, że wszystko jest na swoim miejscu ;) pozdruffki
Nechbet Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 wróciłam :-) czytam i czytam i dopiero dzisiaj widzę to, czego nie byłam w stanie dostrzec wczoraj, codzienność w znakomitym wydaniu, nie sposób się do czegos przyczepić, naprawdę ;) pozdrawaim cieplutko ;*
Rekomendowane odpowiedzi