KBronk Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Ab ovo Bardzo bym chciał zamienić przyszły raj na dłuższy czas z Tobą Ab ovo od Adama i Ewy uczyć się jak Cię nie stracić ale byłbym wówczas cynikiem i kameleonem gdyż Ty musisz być mną, a ja Tobą ab ovo naturalnie i tak jest choć śpię z telefonem przy poduszce zamiast Ciebie Nie chcę mieć C.V. Malapartego Chcę Cię kochać i przepraszać i wiedzieć dlaczego wtulasz się we mnie by słuchać mego serca gdy rozchylasz mi koszulę, a ja chcę Cię kochać nie tylko w święto Chcę układać dla Ciebie nieśmiertelne paremie i całować Twą plamkę na szyjce na przebudzenie Chcę pracować 6 dni od rana do wieczora by czuć w nocy i dnia siódmego Twe miłosne spojrzenie Ab ovo na drogę ostatnią i nową Wiesz co mi się w Tobie podoba że podbiegasz, podbiegasz do mnie z uśmiechem a ja jak pies tęsknie, nic nie jem czekam i kruszeję a ty powtarzasz mój drogi za rok pocałuję Cię we Lwowie nie przyjmiemy do ust wiatyki na drogę Ab ovo do samego końca kocham Cię tak, że już mocniej nie można
Mateusz Esce Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Świetny wiersz jak dla mnie gratuluje
Amelija_Em. Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 smutne i...piękne,ale trzeba pójść dalej,bo jednak można bardziej.Stety.Całki.
ania nadziejna Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 coś w tym wierszu mnie urzekło. może prawda w pięknych, ale jednocześniej prostych słowach. pozdrawiam. :)
Magdalena.B Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Skomplikowane uczucie opisane w prostych słowach,oby tak dalej.
Rekomendowane odpowiedzi