Olesia Apropos Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 musisz darować mi tę niepewność i drżenie rąk kiedy traci się wątek różnice w definicjach miłości się nie da wyuczyć trzeba dawkować by nie przedobrzyć ciągnąć kroki po pustym mieszkaniu ciągnąć to dalej i w nieświadomość włóczyć po mieście noce w półbutach i w ćwierćistnieniu oddawać się w futro kota specjalne potrzeby nie są mi obce gdy nie chcę na brać cię na kredyt na wynos i być na przystawkę tłumaczyć napięciem przed po i w trakcie a rozchwianie krzywym obcasem
Olesia Apropos Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 tą czy tę, hę? ;)
Ewa_Kos Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj - tą niepewnością tę niepewność a wiersz - cmmook!!! :)))) EK
Olesia Apropos Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 heh, dzięki;) ja tego chyba nigdy nie zapamiętam;) buźka
egzegeta Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 wiersz..? ja go czuję zastanawiam sie tylko nad tym "rozechwianie" bo np. rozedrganie, owszem, ale tu , to chyba "rozchwianie"... nie wiem pozdrawiam
kyo Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 tak na gorącomiłości nie da się wyuczyćwłóczyć po mieście noce w półbutach to mnie się bardzoo podoba :)ćwierćistnienie mnie się nie podobuje, ale ja już wiem że Ty tak masz ;pbrać cię na kredyt może tak?na wynos i być na przystawkę może bez tego w środeczku? ;)tłumaczyć napięciem przed po i w trakcie a rozechwianie krzywym obcasem to bardzo smakowite ;) ale to "i" mnie gryzie;) Pozdrówki :)
Stefan_Rewiński Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Użyłaś kredytu, i innych słówek z inżynierii finansowej, to może zamiast "dawkować"- "na raty" w perwszym słupku?
JACEK KAWECKI Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 olesiu wiersz poruszający "miłości się nie da wyuczyć trzeba dawkować by nie przedobrzyć" trafne spostrzeżenie pozdrawiam
Olesia Apropos Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak, masz rację, juz zmieniam:) dzięki
Agnes Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 "gdy nie chcę na kredyt brać cię" takich też unikać :) pozdr.a ps. nie nadążę czytać wszystkiego :))))
Olesia Apropos Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak!!!
Olesia Apropos Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tylko jak to wkombinować, panie Stefanie? czekam na propzycję;)
Olesia Apropos Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a jakieś zmiany?;P
Olesia Apropos Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hie hie obiecuję zwolnić;)
JACEK KAWECKI Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 żadnych zmian po prostu nigdy o tym nie myślałem co napisałaś żeby ino nie przedobrzyć :) buziaczki
Stefan_Rewiński Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tylko jak to wkombinować, panie Stefanie? czekam na propzycję;) Myślę. Właściwie to miłość chyba jest prekursorem wszystkich systemów, w tym ratalnych. Jak na teraz to:"jak już oberwiesz, proś o raty"
Olesia Apropos Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 oberwiesz? he he;))) (wysłałam maila z ważnymi zapytajnikami, gdyby mógł pan zerknąć)
Stefan_Rewiński Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Wiesz wg mądrych miłość "przydziela Bóg", dlatego "oberwiesz"; kochanie jest zwyczajne, ziemskie, taka tam kompatybilność.
Rekomendowane odpowiedzi