macte poema Opublikowano 31 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Czystość jest niezwykle ważna, bo bez czystości bieleją kości, tych co przed nami źródła wiary nie z poznali Oni czekają, a my idziemy, im wszystko jedno, my zapomniani w tym świecie wymyślonym W ogniu nadziei nosimy w sercu ból, morza dobroci pełne, zbawienie To Bóg w nas wokół: woła szepce, milczy, istnieje
Sunny Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Nie wiem co powiedzeić jedynie co przychodzi mi na myśl to że wiersz jest bardzo interesujący i trafia każdą linijką. Jeśli autor(ka) wiersza wierzy tak jak pisze to nie muszę nawet mówić że praca na plus ponieważ plus sam się ukazuje po przeczytaniu tej twórczości. Wytrale we wszystkim co robimy i to dokonamy a niedowiarków zgarbimy - Pozdrawiam Sunny
Nata_Kruk Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Jeżeli o prawdziwej wierze, to ładnie napisane, choc za bardzo nie przypadam za tą tematyką w wierszach, to takie osobiste odczucia. W wersie "bieleją kości"... podstawiłabym inne słowo, może... bieleje dusza..?.. sama nie wiem, ale kości jakoś mi nie tak zabrzmiały. Pozdrawiam serdecznie..:)
GASPAR_VAN_DER_SAR Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Niestety na nie. Zdecydowanie zbanalizowany temat, przy kościach częstochowszczyzna i w ogóle źle. Pozdrawiam.
macte poema Opublikowano 31 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Dziekuję za wszystkie komentarze. Wiara jest dla mnie ważna. Czy prawdziwa? No cóż, nikt nie może być pewny. Pozostaję w nadziei zbawienia - to dużo.
Ona_Kot Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Bóg w nas wokół :/ słabo pozdrawiam
M._Krzywak Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Wiara a wiersz to dwie różne sprawy... Jak ten utwór - temat godny, wiersz słabiutki. Pozdrawiam.
macte poema Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Opine rozkłądają się pół na pół. Drogi M., cieszy rozdzielenie wiersza od mojej wiary. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi