Ewa_Kos Opublikowano 25 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 kret on gotowy leży sukienkę można uszyć w kret o nowym świecie kwiaty nie pachną kret - on przecież nie widzi
Stefan_Rewiński Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 Ciekawe to kretowisko. Zatelefonuj 074 816 0106 i zarezerwuj pobyt, powołaj się na Zjazd Poetów 12-20 sierpnia 2006.
Fanaberka Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nawet bardzo :-)
jacek_sojan Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 niepokojące to, że leży...i zastanawiające - czy rzeczywiście - kwiaty mu nie pachną? a jeśli ten kret metaforyczny, to faktycznie - rycie /cokolwiek mamy tu na myśli/ raczej nie sprzyja kontemplacji kwiatów; wtedy się niewiele widzi...i można rzec, że - nic. miniaturka udana J.S
Ewa_Kos Opublikowano 25 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzieki za miłe słowo; pragnę dodać,że kreton to tkanina i za moich czasów szyło sie z niej m.in.letnie sukienki:)) Pozdrawiam też letnio:))) EK
Ewa_Kos Opublikowano 25 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zostały nam tylko krety. Dzięki,ża wizytę coś drgnęło,ale tylko drgnęło u mnie.Pozdrawiam cieplutko:))) EK
jacek_sojan Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 dobry haczyk; wyszedłem na kret yna, więc chyba wszystkie możliwości wyrazowe wyczerpane; :)))))))))))))))))))))))) J.S
Ewa_Kos Opublikowano 25 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dobre! (poza tym, że to nie trzeba do siebie) nad innymi mozliwościami pomyślę.Pozdrawiam cieplutko:)))) EK
Manavi Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 se kret na sztuka miniatur z Kret y mi sie tu objawiła:)))) słodki cukierek na obiadek zaserwowałaś, dziękuje, łykam pozdrowionka:))
M._Krzywak Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 a nie pisałem kto jest wirtuozem miniatur ? :)
Ewa_Kos Opublikowano 26 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Se kret na sztuka - trzeba cos dopiąć do tego. Dzieki i pozdrawiam serdecznie:))) EK
Ewa_Kos Opublikowano 26 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło,że jesteś i cieszę się,że tak... Pozdrawiam ciepło:)))) EK
Ewa_Kos Opublikowano 26 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wielkiegom zaszczytu dostąpiła.Dziękuję i pozdrawiam rumiano:))) EK
Rekomendowane odpowiedzi