Miłka Maj Opublikowano 24 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 wiersz dedykowany Tobie zabrakłość słów wyśmiewa: na dobre - być na złe pomimo trzepoczących. próśb o zawieszenie coraz trudniej przychodzi. nawet czasem to spojrzenie. na chwilę nieświadomie odbija się od niego od niej ........................................................................... specjalne podziękowania dla pana R.B.
EWA_SOCHA Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 za dedykację dziękuję:) ładnie bawisz się słowem:)podoba mi się; pozdrawiam ewa
macte poema Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Zwięzły, hermetyczny. Byc może nie rozumiem za dużo, lecz kusi mnie by słówko "być" zmienić na "byt". Pozdrawiam
le_mal Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Już za pierwszy wers daję plusiaka. Za resztę buziaka. Pozdrawiam :)))))))))
M._Krzywak Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Zanim przystąpie do czytania, musze zastanowic się nad tymi kropami. jedyne, co mi przychodzi na myśl, to konwencja depeszy. I tak czytam - czyli łamie kod :) Dwa pierwsze wersy pycha, to na pewno, końcówka też, ze środkiem walcze. Pozdrawiam.
SkAzAnA zA dUmĘ Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Nie rozumiem za bardzo istoty tych kropek... Ale wolna wola... Ogólnie kupuję;)
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Ja również dziękuję za dedykację, wzruszon jestem :) Co do treści odcyfrowywanej mozolnie przez czytelników - wiersz mówi o kręceniu się w kółko? Tak czy inaczej - mimo, że ciężka łamigłówka, to fajny jest:) Pzdr!
pathe Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 nie tym razem.wyświechtane skrzydła uderzyły, zwolnienie w końcówce fajne. pozdr serdecznie
Miłka Maj Opublikowano 24 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pathe - a gdzie Ty masz tam skrzydła? O rzęsy chodzi i białą płachtę pokoju;P
Miłka Maj Opublikowano 24 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 No to chyba mam Was;P wszystko jest wtórne i każdy może być w onej sytuacji, póki co jeszcze się porozkoszuję - zagadka w sumie dość banalna i trywialna i nie chodzi tu /o zgrozo!/ o byt! Póki co wdzięki za odwiedziny wyżej wpisanym;))
pathe Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pathe - a gdzie Ty masz tam skrzydła? O rzęsy chodzi i białą płachtę pokoju;P a to mnie złapałaś:)
Ewa_Kos Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pierwsze to dziękuję ukłonikem za dedykację. Nareszcie ktoś o mnie... A powiem,że to jest to; w zabawę slowem wplecione fragmenty życia niekoniecznie te najlepsze. :) Pozdrawiam ciepło. :))) EK
Jerzy Rybak Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cześć. zabrakłóść słów jest o niebo mniej udana, niż zabardzość. więcej; zabrakłość jest do d***. dalej: nie rozumiem tego wierszyka. przypuszczam - może i zbyt śmiało- że nie można go zrozumieć. minibełkocik? serdeczności.
zak stanisława Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 - wg mnie chodzi o obrączki ślubne, które w końcu stają się kwadratowe, słowa przysięgi- na dobre i na złe, są śmieszne gdy zycie we dwoje okrada człowieka z emocji i miłości,wszystko co było święte biorą diabli, rozpada się i spojrzenia tylko rzucamy na siebie jak ping pongi. dobre!pozdraw mi miło ko. ES
Miłka Maj Opublikowano 25 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 Panie Jerzy: zabrakłość jest zdecydowanie do d***, nie mam zamiaru tu nawet polemizować, fakt to niezaprzeczalny; minibełkocik - w niektórych kręgach również uskuteczniany, nawet bardzo minimini; Stasiu: tak, chociaż nie tylko o one spojrzenia chodzi - odbijają się całe jestestwa w poszukiwaniu ciepła, gestu, miłości; przysięga jest przysięgą - być na dobre i na złe, ale co zrobić, gdy ironia dobrego potęguje tylko to na złe? - odbić się, choć na chwilę? Ewo: zabawa słowem jest jak odrobina przyprawy - gorzej gdy zabrakłość serwuje nam flaki z olejem; w sumie niekoniecznie o obrączkach - kwadratura koła w każdych relacjach międzyludzkich; póki co/V.
Miłka Maj Opublikowano 25 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ano, wystarczy pokręcić głową;
le_mal Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 Miłko! zapraszam na pączki...z różą:))))))))
Miłka Maj Opublikowano 25 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 jak z dziczyzny to pędzę:)))) winnoo;
Rekomendowane odpowiedzi