Lady Dee Opublikowano 22 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 chwile płatkowe delikatne w palcach schowane ciepłe jeszcze wczoraj jutro lepiej smaczniej pachnące myśli subtelnie spowite rosą namaszczone czyste pragnienie odpuść mi proszę pragnienie zgaszę cię życie to taniec ze śmiercią na płatkach białej róży dotyk aksamitny nieśmiertelny ślad miłości chwile płatkowe na wietrze potargane złap je jeśli potrafisz
Messalin_Nagietka Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 złapać? wydaje mi się, że wersyfikacja się posypała co nie co - ale to moje zdanie z ukłonikiem i pozdrówką MN
M._Krzywak Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Ostatnio staram się lagodzic wlasne obyczaje, ale to cos to już gniot pokazowy. przepraszam, chociaż nie mam za co - nie ja się zdecydowałem wydac takie coś.
Espena_Sway Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 matko, gniocisko w Z, cóż to za wstyd :] serdecznie Espena Sway :)
nitjer jernit Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 Podoba mi się fraza "życie to taniec ze śmiercią na płatkach białej róży". Całość nie przekonuje mnie, niestety. Pozdrawiam.
Stefan_Rewiński Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 Gdyby w W, to może by coś się poukładało.
Roman Bezet Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 proponuję zmienić nick na Lady Bee ;) gumę do rzucia wykorzystuje się do zaklejenia klawisza enter - bradzo skuteczne ;) pzdr. b
Iza Smolarek Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 ale! co Wy mówicie! A gdyby: chwile delikatne w palcach niby zachowawcze trzmiele albo inne żuki z nieśmiertelnym primum non festinare! * trzymam chwile z grubym pancerzem jeszcze ciepłe chociaż od wczoraj myśl subtelniej - mówię sobie łykając późnego hłaskę ale nie myślę poprzemakana piwem pragnieniem żądzą książki odpuść mi proszę pragnienie zgaszę cię w końcu jak zgasła sonia odwróceni to taniec ze śmiercią w tel-awiw złap ją złap je wyswobódź z moich rąk jeśli potrafisz ___________________________ * przepraszam, może być błąd. Łaciny uczyłam się ponad dekadę temu, a nie mam pod ręką stosownych książek. Czekam na potwierdzenie/korektę. pozdrawiam
Roman Bezet Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 W zasadzie primum non nocere - - tylko czy w tym wypadku? tego wiersza "płatkowego" Dekada - dobre, bardzo dobre (określenie), zawsze to lepiej brzmi np. jestem około trzeciej dekady ;) jak pożenić Hłaskę (nieważne, że późnego) z "myślami spowitymi rosą"? Chyba tylko to:taniec ze śmiercią na płatkach białej róży Każdemu czasem się trafi. A wiersz Kurzy, nawet poza limitem, niezły, nawet dobry (co nie zmienia faktu, że się pogniewałem byłem ;) pzdr. b
Rekomendowane odpowiedzi