Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

podziękowania dla Bezeta

Rekomendowane odpowiedzi

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Na dźwięk słowa "wino" - bezet padł (zasłużył sobie :) jeszcze dziś mnie boli głowa po wczorajszej lampce winnej na urodzinach Areny i Jacka P. (co się odbyło wieczorem ponad dachami Krakowa w zacnym, bo międzynarodowym gronie francusko-polskim ze świeżymi nabytkami z miasta Łodzi ;).
Sławo - przekażę asherowi komplementy - przydadzą mu się, bo on w byssnesy zagoniony - nie ma czasu na poezyję ;)
Należało się - dziękuj Żyry ;D
pzdr. b
PS. Stephen - wstaw do piwniczki, niech omszewa ;)

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Na dźwięk słowa "wino" - bezet padł (zasłużył sobie :) jeszcze dziś mnie boli głowa po wczorajszej lampce winnej na urodzinach Areny i Jacka P. (co się odbyło wieczorem ponad dachami Krakowa w zacnym, bo międzynarodowym gronie francusko-polskim ze świeżymi nabytkami z miasta Łodzi ;).
Sławo - przekażę asherowi komplementy - przydadzą mu się, bo on w byssnesy zagoniony - nie ma czasu na poezyję ;)
Należało się - dziękuj Żyry ;D
pzdr. b
PS. Stephen - wstaw do piwniczki, niech omszewa ;)

Ok, omszewa, Ty to masz życie.

Ja już dziękowałam Bezetowi, ale przyłączę się do tych podziękowań na forum..ekhm.. publicznym:) Bo rzeczywiście nagroda mnie ucieszyła niezmiernie, poezję mi przysłał dobrą ..a nawet najgorżą :)) no i proza też tam była. Dziękuję raz jeszcze zatem, tym razem na głos.

PS. Stefanie - to moje niech też omszewa :))