Veronique Sijka Opublikowano 18 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Roztrzaskał niepokojem, przypływ nabrzmiałe wnętrze Mollusca. Zasianej niepewności ziarnem niepowstała perła, wydrążyła nieobecność.
a._mrozinski Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Zasianej niepewności ziarnem niepowstała perła, wydrążyła nieobecność. Co to za składnia?! Jak to czytać?! Miniatury powinny być w miarę proste... nie podoba mi się. a.
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgodzę się, że zapis jest karkołomny, ale tworzy specyficzny klimat niedopowiedzenia, czy fantasmagorii wręcz, przy czym obraz zza tej mgły pozostaje mimo wszystko widoczny. Tekst dziwny, ale to taki rodzaj magii - warto było przeczytać:) Pzdr!
Chanah Letkowska Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 Poczatek nie bardzo/ 2 pierwsze wersy/ Reszta sie podoba. Pozdarwiam, Chanah.
Ewa_Kos Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 A ja za calością - bardzo lubię myślowe ''wycieczki.'' To jest ciekawe, jak znajdzie się własną ścieżkę interpretacji. Pozdrawiam serdecznie i o jeszcze proszę ( jeśli można) :))) EK
Veronique Sijka Opublikowano 20 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 a.mrozinski- nie podoba sie co robić - moze następnym razem . dzięki za wizytę Bartosz Wojciechowski- jak było warto to ja się cieszę i pomrukuję z zadowolenia. Karkołomne to było jak siedziało w mojej głowie teraz i tak wygląda lepiej :) dzięki za "wpadnięcie" Chanah Letkowska- dzięki za odwiedziny i cieszę sie ze "reszta" :) Ewa Kos- uprzejmie dziękuję i z zadowolenia pogryguję. więcej niebawem - więc zapraszam :) dzie wuszka - normalnie -jak siedzą w skorupie to mają .. dość :) bardzo miło że wpadłaś - podebrałaś i pokombinowałaś - aż żal że samo mi nie przyszło :) dzięki
zak stanisława Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 bardzo twarde to poczęcie i duo w nim rz pozdrawiam Es
Rekomendowane odpowiedzi