M._Krzywak Opublikowano 17 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 Delikatne masz piersi pod bluzką, mówisz: „nieład i kłamstwo zła myśl, którą ukrócę” tak mówisz… a ja w to wierzyć muszę delikatne masz piersi pod bluzką mówisz: „nie dzisiaj, a jutro jutro ponownie wrócę” tak mówisz… a ja w to wierzyć muszę
Fagot Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 A ja wierze, że jest to świetny wiersz, bo po prostu jest i tyle :-) Pozdrawiam P.S. Będziesz jeszcze coś zmieniał, czy już można zabrać sobie do ulubionych :-)?
Stefan_Rewiński Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 O pępku i tp ani słowa, a tu upał.
Ela Adamiec Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 piękny wiersz, taki od - do... dobrze,że piękny pomimo a może dzięki temu,że błąka się smutek? oby nie:)
Jego Alter Ego Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 no niby tak...ale coś mnie uwiera w tym "cudzie" wrócę
M._Krzywak Opublikowano 18 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Hm, w sumie to taki niepewny byłem, ale pójdzie w eter w takim razie. Dzięki - wiem na czym stoje.
kyo Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 a moze tak? Delikatnie masz pod bluzką, mówisz: „nieład i kłamstwo zła myśl, którą ukrócę” tak mówisz… a ja wierzyć muszę delikatnie masz pod bluzką mówisz: „nie dzisiaj, a jutro, jutro ponownie wrócę” tak mówisz… a ja wierzyć muszę generalnie zrezygnowalbym z tego "a ja a ja" ;) ale rytm sie sypnie. Twoja wersja sie bardzo podoba, ale chcialem wtracic swe pare groszkow ;) Pozdrowki :)
M._Krzywak Opublikowano 18 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Muszą byc "piersi", bo to "masz" to trochę nieapetyczne - a piersi bardziej ? pod bluzka moze kryc się wiele rzeczy, hehehehehe. ale trzy grosze biorę, będzie do skarbonki :) Dzięki.
Ewa_Kos Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Piersi muszą zostać, bo gdyby nie one, to o czym by tak ładnie pisać? O samej bluzce? Co Wy? Buziole i pozdrówka. :)) EK
kyo Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no wlasnie o to chodzi, ze ciekawiej i dwuznacznie jest:P ale ja sie nie znam chyba;) Pozdroweczki :)
M._Krzywak Opublikowano 19 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no wlasnie o to chodzi, ze ciekawiej i dwuznacznie jest:P ale ja sie nie znam chyba;) Pozdroweczki :) Nie - bo to się jeszcze chłopcem okaże i dopiero będzie :) (oj znasz się panie Kyo, znasz, nie ma co udawac :) Dzięki - juz tak go zostawie, zobaczymy, co będzie.
Miłka Maj Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Piersi muszą zostać, bo gdyby nie one, to o czym by tak ładnie pisać? O samej bluzce? Co Wy? Buziole i pozdrówka. :)) EK Jasne!!! Kobieta bez piersi??? Kto to słyszał i co ja bym rysowała? Cycki potegą są i basta!! /ktoś woli płasko?/
M._Krzywak Opublikowano 19 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 Faktycznie, to moze byc pleonazm. Dopóki moj językoznawca nie wróci - zmieniłem.
M._Krzywak Opublikowano 19 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a w sumie pal to licho, zostaje "ponownie", nic nie ruszam, nic nie zmieniam, jestem nietrwały, mam adwokata, załatwia to wszystkie sprawy za mnie :)
M._Krzywak Opublikowano 19 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wiem - wracac mozna po tysiąc razy, np. codziennie wraca sie do sklepu po masło :) Joasiu - masz racje, nataszo - na siłe się nie szuka, bo sie chlapnie i co ?
Rekomendowane odpowiedzi