Stefan_Rewiński Opublikowano 16 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 te wiersze panie rewiński kto to dzisiaj czyta tyle słów a kasy z tego nie ma popatrz pan na brzózkę do nieba ciągnie obcinam a ona coraz strojniej jakby to może sekatorem słowa rymy i inne ciachać panie te tam to i pod strzechę się nadadzą może
Roman Bezet Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 Kultura, panie ;) Nie wiedziałem, że ten pan Edzio taki literacki jest w wyrażeniach. A wierszyk trochę puszczony w końcu; skoro jest brzózka ciągnąca do nieba, to czemu te wiersze standardowo (wieszczowato) pod strzechę chcą? No! :) pzdr. b
Stefan_Rewiński Opublikowano 16 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 No nie wiem, zapytamy pana Edzia, może on te obcinane gałązki pod strzechą układa, na miotły, dz, pozdrawiam.
le_mal Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 Stefanie,masz rację kto dzisiaj poezję czyta? Może poezją pali się w piecu, jak z tych brzózek miotły. Pozdrawiam serdecznie.
M._Krzywak Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 Będą płacic 5 PLN za wiersz - będziemy bogaci - wyjdzie całe dwie dychy za miesiąc :) a ten utwór - a nada się. Pozdrawiam.
Stefan_Rewiński Opublikowano 16 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No może. Ale wiesz, byłem w moim pubie na piwie, teraz, a facet brygadzista z Toyoty w Jelczu) wyrecytował mój wierszyk, zdurniałem, cholera jasna. Dz. Pozdrawiam.
Stefan_Rewiński Opublikowano 16 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dz Michale, może podnieść ceny?
le_mal Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No może. Ale wiesz, byłem w moim pubie na piwie, teraz, a facet brygadzista z Toyoty w Jelczu) wyrecytował mój wierszyk, zdurniałem, cholera jasna. Dz. Pozdrawiam. No,Stefan ,to tylko gratulować! Pozdrawiam.
Stefan_Rewiński Opublikowano 16 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No może. Ale wiesz, byłem w moim pubie na piwie, teraz, a facet brygadzista z Toyoty w Jelczu) wyrecytował mój wierszyk, zdurniałem, cholera jasna. Dz. Pozdrawiam. No,Stefan ,to tylko gratulować! Pozdrawiam. Nie przesadzaj, ale piwo mi postawił, Henrietka wściekła, raniutko do pracy, ech...
le_mal Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 Ale miłe gesty liczą się. Ja swojego wiersza jeszcze nikogo nie nauczyłam. Nawet mówiącej papugi:)))))))))
Stefan_Rewiński Opublikowano 16 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oddalanie co dzień oddalasz się ode mnie moja ziemio dom ogród ludzie radości ukochane smutki już tęsknić zaczynam i dręczy pytanie czy jeszcze raz można umoczyć palec w malinowym soku Buźka. Ha, ha.
Stefan_Rewiński Opublikowano 16 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I to tak.
Stefan_Rewiński Opublikowano 16 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No co Ty, lubię Twoje pisanie, pisz, no i wpadnij wreszcie.
Stefan_Rewiński Opublikowano 16 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oczywiście. Tzn. Tak.
le_mal Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 Dzięki za miłe słowa. Jak Ciebie nie lubić?
Rekomendowane odpowiedzi