EWA_SOCHA Opublikowano 15 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. taka pogoda najlepsza na renamenty, można wszystko wywalić i przewietrzyć; a ztym rozmarzeniem, niech zgadnę, nad 3 strofą? ;) dzięki Stefanie za wgląd:) ewa Nie zgadłaś. pod dywanem?
le_mal Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 Gratuluję debiutu w Dziale Z. Buziaki!!!!!!!!
Stefan_Rewiński Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie zgadłaś. pod dywanem? Tak.
Jimmy_Jordan Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 No EWO ty w opozycji do mnie pokazałaś klasę, tylko po co te fakty na końcu? Zabierają troszku treści i zamykają troszkę interpretacji. Pozdrawiam dla mnie bdb
EWA_SOCHA Opublikowano 21 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 pewnie masz rację, ale to nie ma być szeroko interpretowany wiersz:) niektóre bywają jak ta krowa na granicy - tym bardziej, jeśli rzecz o kobiecie;) pozdrawiam ewa
Jimmy_Jordan Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Ty wojująca feministko! (hehehehe) Niektórzy faceci też noszą buty na obcasach! NP. David Hasselhof
EWA_SOCHA Opublikowano 21 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 przez 2 f; jak im w główce brakuje, to w nóżkach nie może braknąć;)
Jimmy_Jordan Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 A no nie może, jakby brakło w nóżkach to gdzie dalej? Torebki David nie nosi, więc trza przyznać - wiersz jest o kobiecie. (jak tak to ja zaczne pisac o facetach) Bez odbioru
Rekomendowane odpowiedzi