-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez Somalija · Opublikowano
@violetta Oj.. widzę Cię na forum, cały czasZaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
-
Przez Somalija · Opublikowano
Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Mężczyźni są tacy piękni... spokojniejsi od kobiet, zawsze im tego zazdościłam. Tej naturalności. Nawet jeśli nosisz w ciąży zarodek męski i zaczyna tworzyć testosteron, to czujesz się lepiej, silniej. Nasi pradziadowie wiedzieli, że córka zabiera urodę... -
Przez Radosław · Opublikowano
@KOBIETA To zależy kto jest "autorem" takiego pragamtyzmu i może ile tego pragmatyzmu jest. Dopytam: jak interpretujesz "plecak" w tym utworze ? -
Przez hollow man · Opublikowano
@Maksymilian Bron Bardzo chciałbym nie zgadzać się z peelem w przesłaniu, które tu się manifestuje. Czasem lubię tak szeroko popłynąć z tekstem, ale zasadniczo wolę cięcie, cięcie do bólu i żywej kości. Nie wiem też czy miałbym taką odwagę w operowaniu dydaktycznym tonem. Ale jako stary marksista pochwalam zawołanie: Bij Bydlaka i Krwiopijcę! ;) Skojrzyło mi się też z fragmentem "Kwestii smaku" Herberta: Tak więc estetyka może być pomocna w życiu nie należy zaniedbywać nauki o pięknie Zanim zgłosimy akces trzeba pilnie badać kształt architektury rytm bębnów i piszczałek kolory oficjalne nikczemny rytuał pogrzebów -
Przez hehehehe · Opublikowano
Jem chudym, bladym chu... Palindrom miesiąca. :D
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-