Lady Aj Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 Ja pogubiłam się w opiniach szanownego grona na temat wiersza :) Ale muszę przyznać że mi się widzi bardzo. Szczególnie niektóre fragmenty.. ale że jest ich za dużo, by gmerać i przebierać to zabieram w całości do ulubionych. Pozdrawiam serdecznie.
Stefan_Rewiński Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 A Lady miała na urlop, a tu jest. Michał pisał dużo , lepsze, to i napisze. Bo tu namotał jakoś.
M._Krzywak Opublikowano 17 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Lady - w opiniach to się łatwo zagubic :) Ale dzięki za miłe słowa - jak widac wierszdziała w jakis sposób i o to chodzi. Stef - to czekamy na lepsze czasy w takim razie.
Miłka Maj Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 koniec oglądania - zabrałam całą tandetę z sukienką:)
le_mal Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 A pod sukienką można wiele. I diabła też zabieram i zapach siarki. pozdrawiam.
M._Krzywak Opublikowano 17 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 Miłko - a bieraj, nie miałkie to a smaczne po prostu :) Le mal - no własnie, zawsze chodzi o te sukienki. Może kiedyś będe rozwiązywał tajemnice wszechświata, ale oby nie. Dzięki i pozdrawiam.
Letnia sukienka Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 Michale, ścieście się na mnie uwięźnieli :P
M._Krzywak Opublikowano 18 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tacyśmy (nie od Tacyta bynajmniej :)
M._Krzywak Opublikowano 18 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przyjeżdżaj. Poznasz tego jednego :)
M._Krzywak Opublikowano 18 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Najprawdziwszy.
Gość Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 przeczytalam z uwaga i przyznam ze dobre ze jestem przekonana co do wiersza.to chyba dobrze.sciskam - k.k.
M._Krzywak Opublikowano 20 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za miłe słowa - zawsze to krzepi (piwo w sumie też :) Pozdrawiam.
Jimmy_Jordan Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Ja nie będę pisał rozległych interpretacji. Podobało mi się. Zwłaszcza ten patent "pod sukienką" Pozdrawiam
M._Krzywak Opublikowano 21 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jimmi - cos ostatnio rzadko zaglądasz :( Dzięki i pozdrawiam.
antonina radzieda Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 krzepi, krzepi- piwo jeszcze lepiej....aż się pieni w arcydziełach! pzdr a.r.
Rekomendowane odpowiedzi