Miłka Maj Opublikowano 11 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 wiersz dedykowany boginie nie sznurują pantofli dosyć. uwięzi za wczoraj skarcone biegają boso głaszczą trawy zamiast snu. mało rzeczywistość bywa koślawa na obcasach nie pędzę. już teraz rozkwitam
Olesia Apropos Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 najdroższa Moja!! wiesz, że ten wiersz jest cudny, wiesz, prawda? dziękuję Ci, Koteczku, mła:*
Pan_Fei Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 Ach te kobiety! Ciekawy styl. Forma (zwłaszcza „porwane” przerzutnie) świetnie komponuje się z tematem. Słowa dobrane starannie, no i jestem na tak, oczywiście. To sznurowanie w pierwszym wersie, podane w taki, a nie inny sposób, bez swojego „obuwniczego” dopełnienia zyskuje znaczenie niemal negatywne, niegodne bogini-kobiety. Nadanie takiego sensu samą tylko wersyfikacją świadczy o Twoim kunszcie i poziomie tego wiersza. Brawo. Serdecznie Fei
le_mal Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 Wiem coś na ten temat.Ujęłaś to bardzo dobrze. Cudna dedykacja. pozdrawiam serdecznie/cmoki.
M._Krzywak Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 No, taką dedykacje dostac :) Pierwszy wers zadziwiająco od razu skojarzył mi sie z Szekspirem ("Antoniusz i Kleopatra" - dobrze pamiętam ?) Szczególnie, że jest tam podobny wątek - sytuacyjny oczywiście, nie, zebym pisał że jest tak samo. Bo ten wiersz sam w sobie tętni energią i jest naprawde dobry. Duże tak. Pozdrawiam.
Miłka Maj Opublikowano 12 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 Mła wie/r/sz ma cd i wszystko wiemy:) jakeśmy wiedźmy i czarownice;PFei Kobiety są krańcowe: o wiele lepsze albo o wiele gorsze od mężczyzn./Bruyere Jean/ Problem w tym, że same siebie nie pojmują i nie doceniają, szukają dopełnienia w jego słowie, spojrzeniu a przecież same też pięknie rozkwitają...hmm, kolejny temat - rzeka, kawę lubię:) Połechtało jednak, oj połechtało - dzięki wielkie; pozdr./V.le mal Ciebie zawsze goszczę z wielką przyjemnością, cieszę się, że wracasz; cmoki-smoki/V.
Miłka Maj Opublikowano 12 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 dzie w uszko mnie, a ja Cie, kociaki uwieeeelbiam, może być więc i ogon sam /póki co/ buziiiii/V. Michaś Ty to masz skojarzenia, nie wiesz, że to przekleństwo? /też byłam w szoku, ale ciiiii/ pozdr./V.
vacker_flickan Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 rzeczywistość bywa tej przerzutni Fioletko najdroższa mówię NIE!! ;)
Miłka Maj Opublikowano 12 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 Ty vacuś zawsze mówisz mi nie....cóż, może kiedyś będziesz dużym chłopcem:))) po namyśle, ja też mówię NIE!rzeczywistość bywa taka jest prawda, gdzieś obok naszych marzeń, złudzeń, tęsknoty - BYWA; wszystko zależy od odniesienia się do niej - czy żyjemy realnie na ziemi, czy unosimy się mimochodem daleko nad lub obok; kwestia proporcji, a w tej to rzeczywistość bywa bo jednak musi;
Roman Bezet Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I tak trzymaj! :D (wiem, że to marne nadzieje - wychowawcze - ale zawsze cóś) dyg b PS. jak się nie nastawiasz, to i Ci wychodzi :)
Miłka Maj Opublikowano 12 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No taka pieszczota od Bezeta - sama nie wiem, co o tym myśleć :) pozdr./V.
Miłka Maj Opublikowano 12 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Moja próżność zaspokojona - dzięki Ci uśmiechem;
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Jeszcze ja, jeszcze ja! (jakoś mi umkło do tej pory;) To jest potęga, potęga pantofelka - czuję się zmiażdżony. Czy twoja próżność zaspokojona po raz drugi? :))) Pzdr!
Miłka Maj Opublikowano 14 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Właśnie tak czekałam na Ciebie, Bartoszu i się wreszcie doczekałam :)) miażdżyć się nie daj, bo kto mnie będzie odwiedzał? Anooo, dźwięczna jestem niesłychanie; pozdr./V.
Rekomendowane odpowiedzi