Olesia Apropos Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 mnie i tak się wydaje, że org wyswatał już tyle par, że szkoda gadać:D:D:D
yaotzin Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 Foty?? Diabełki i trolle też sie kwalifikują :D. A i jeszcze jedno aby nie cierpiec na bezsennosc ide do roboty :P
Olesia Apropos Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 moje już masz:D:D:D zboczeńcu;P yeaaah
Olesia Apropos Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 miło mi, że mogę Ci sprawiać przyjemność, bejbe;* :P
Gość Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To dawać ludzie foty!:) [email protected] (poświęcenie jakie ;P) ok to ja juz sama nie wiem czy mowicie na powaznie czy nie buehehehe ale przeslę. prosze tylko o dyskrecje i nie przekazywania dalej Droga moja ;-)
Gość Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To dawać ludzie foty!:) [email protected] (poświęcenie jakie ;P) ok to ja juz sama nie wiem czy mowicie na powaznie czy nie buehehehe ale przeslę. prosze tylko o dyskrecje i nie przekazywania dalej Droga moja ;-) a i mam nadzieje ze inni tez sie przyłączą ;P buziaki bejbe olet i mery
Gość Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 hmm kuźwa zapomnialam ze nie mam tego dysku na kompie co powinnam miec bo tamten padl i zdjec tu nie mam alez skleroza buehehehe ;P wybaczcie
Rekomendowane odpowiedzi