Olesia Apropos Opublikowano 5 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie rozumiem w takim razie oburzenia ;) oburzona jestem pytaniem, które mi zadano:) z niego zrodził się cel, który wykonałam:)
Olesia Apropos Opublikowano 5 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie dla wszystkich sen równa się sex, to po pierwsze po drugie, odpowiedzi niech sobie seksu dotyczą, ale po co dalej drążyć to pytaniami? po trzecie ale dla niektórych tak, i trzeba było się z tym liczyć. a zdanie Sceptica spadło z księżyca i nie wiem co tu robi. jest spadnięte
Yasioo Zimiński Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie rozumiem w takim razie oburzenia ;) oburzona jestem pytaniem, które mi zadano:) z niego zrodził się cel, który wykonałam:) celem była chęć zwrócenia uwagi Dormie, że zadaje nietaktowne pytania? co za idiotyzm;). a nawet jeśli nie, to każdy inny cel jest wydumany.
Dorma Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A tak pisza osoby, które poprostu zazdroszczą. bo chciałby by mieć cos do czynienia, ale im nie wyszło. albo ludzie nie starsi niż w gimnazjum..
Yasioo Zimiński Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie dla wszystkich sen równa się sex, to po pierwsze po drugie, odpowiedzi niech sobie seksu dotyczą, ale po co dalej drążyć to pytaniami? po trzecie ale dla niektórych tak, i trzeba było się z tym liczyć. a zdanie Sceptica spadło z księżyca i nie wiem co tu robi. jest spadnięte i leży obok ciebie, bo uprzednio pierdolneło chyba w twoją głowę.
Olesia Apropos Opublikowano 5 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oburzona jestem pytaniem, które mi zadano:) z niego zrodził się cel, który wykonałam:) celem była chęć zwrócenia uwagi Dormie, że zadaje nietaktowne pytania? co za idiotyzm;). a nawet jeśli nie, to każdy inny cel jest wydumany. celem była wyładowanie negatywnych emocji spowodowanych zadaniem nietaktownego pytania i już mi ulżyło;) i wcale nie interesuje mnie Twoje zdanie, braciszku, czy cel był wydumany, czy nie:) buzi
Yasioo Zimiński Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. celem była chęć zwrócenia uwagi Dormie, że zadaje nietaktowne pytania? co za idiotyzm;). a nawet jeśli nie, to każdy inny cel jest wydumany. celem była wyładowanie negatywnych emocji spowodowanych zadaniem nietaktownego pytania i już mi ulżyło;) i wcale nie interesuje mnie Twoje zdanie, braciszku, czy cel był wydumany, czy nie:) buzi jeśli nie wydumany to głupi maksymalnie;] myślisz że mnie obchodzi to, że ciebie nie obchodzi moje zdanie? dajże spokój...
Olesia Apropos Opublikowano 5 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A tak pisza osoby, które poprostu zazdroszczą. bo chciałby by mieć cos do czynienia, ale im nie wyszło. albo ludzie nie starsi niż w gimnazjum.. nie wnikam buhah tego tez nie skomentuję
Olesia Apropos Opublikowano 5 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. celem była wyładowanie negatywnych emocji spowodowanych zadaniem nietaktownego pytania i już mi ulżyło;) i wcale nie interesuje mnie Twoje zdanie, braciszku, czy cel był wydumany, czy nie:) buzi jeśli nie wydumany to głupi maksymalnie;] myślisz że mnie obchodzi to, że ciebie nie obchodzi moje zdanie? dajże spokój... za to wiem czyje zdanie bardzo Cię obchodzi i nie możesz przeboleć, że nie chcę Ci powiedzieć:)
Yasioo Zimiński Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jeśli nie wydumany to głupi maksymalnie;] myślisz że mnie obchodzi to, że ciebie nie obchodzi moje zdanie? dajże spokój... za to wiem czyje zdanie bardzo Cię obchodzi i nie możesz przeboleć, że nie chcę Ci powiedzieć:) no twoje napewno nie;];];]
Yasioo Zimiński Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i co z tego? powtarzanie się to nie zdrodnia, a ja chciałem podkreślić jeszcze bardziej to, że mało mnie obchodzi kogo obchodzi moje zdanie.
Yasioo Zimiński Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i co z tego? powtarzanie się to nie zdrodnia, a ja chciałem podkreślić jeszcze bardziej to, że mało mnie obchodzi kogo obchodzi moje zdanie.
Olesia Apropos Opublikowano 5 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Dormo, przepraszam za mój niewyparzony jęzor;)
Yasioo Zimiński Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A tak pisza osoby, które poprostu zazdroszczą. bo chciałby by mieć cos do czynienia, ale im nie wyszło. albo ludzie nie starsi niż w gimnazjum.. nie wnikam buhah tego tez nie skomentuję nie uwadaj - skomentowałaś w pw. odpowiedziałem ci ;] tak? ;)
Olesia Apropos Opublikowano 5 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 na forum nie skomentuję chyba, ze bardzo chcesz
Yasioo Zimiński Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie robi mi to różnicy. dobrze wiesz jaka jest moja odpowiedź i napewno ją tu umieszcze jeśli skomentujesz;)
Olesia Apropos Opublikowano 5 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Yasioo Zimiński Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no to fajnie ;]
Yasioo Zimiński Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jest spadnięte i leży obok ciebie, bo uprzednio pierdolneło chyba w twoją głowę. przepraszam za to że chciałem zachować się w porządku i w efekcie napisałem jak napisałem. przepraszam raz jeszcze...i jeszcze raz ;)
Rekomendowane odpowiedzi